Νέο Mitsubishi L200 Phantom Edition σε μόλις 200 αντίτυπα

Το νέο Mitsubishi L200 το οποίο λανσαρίστηκε και στην χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρουσιάζεται στην πρώτη ειδική του έκδοση Phantom Edition, που θα διατεθεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό οχημάτων (200 συνολικά) και αποκλειστικά στην αγορά της Μαλαισίας.

Οι προσθήκες που φέρει σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς είναι αρκετές και χαρίζουν στο L200 (ονομάζεται Triton σε πολλές Ασιατικές χώρες) αρκετά πιο μυώδη και δυναμική εμφάνιση, αλλά και περισσότερη πολυτέλεια. Εξωτερικά εφοδιάζεται με Xenon φωτιστικά σώματα και φώτα ημέρας LED, με επεκτάσεις στον εμπρός προφυλακτήρα, με μαύρη ματ μάσκα και με 17 ιντσών ζάντες. Στο πίσω μέρος του ξεχωρίζει η μπάρα στον χώρο φόρτωσης, ο οποίος διαθέτει σπορ κάλυμμα, καθώ και ο ματ μαύρος πίσω προφυλακτήρας.

Στο εσωτερικό του L200 Phantom υπάρχουν δερμάτινα μαύρα καθίσματα με κόκκινες ραφές στα πλαϊνά και το ραμμένο λογότυπο «Phantom» στην πλάτη. Ο εξοπλισμός της συγκεκριμένης έκδοσης είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- μπουτόν εκκίνησης για τον κινητήρα και λειτουργία χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικό κλιματισμό και ηχοσύστημα με μεγάλη οθόνη αφής.

Για την κίνησή του υπάρχει το ντίζελ μηχανικό σύνολο των 2.5 λτ., ισχύος 178 ίππων και 400 Nmροπής, τα οποίο συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης EasySelect 4WD. Να υπενθυμίσουμε ότι στην Ευρώπη διατίθεται με 2.4 λτ. πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 154 ή 181 ίππων. 

Πληροφοριακά, η τιμή του L200 Phantom στη Μαλαισία ανέρχεται σε 115.680 ρινγκίτ, τα οποία ισοδυναμούν με 24.370 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store