Ανανεωμένο Citroen C4 και 1.2 Turbo με τιμές από 13.940 ευρώ

Το ανανεωμένο Citroen C4 ξεκινά τη διάθεσή του και στην χώρα μας, με νέους κινητήρες και τιμές που ξεκινούν από 13.940 ευρώ (με απόσυρση και Green Bonus). Οι αλλαγές και αναβαθμίσεις που περιλαμβάνει είναι αρκετές, τόσο σε σχεδίαση, όσο κυρίως σε κινητήρες και τεχνολογία.

Εξωτερικά, το ανανεωμένο μικρομεσαίο Citroen διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα εμπρός – πίσω. Στο εσωτερικό κεντρικό σημείο αποτελεί η νέα οθόνη αφής 7 ιντσών μέσω της οποίας ο οδηγός εκτός των άλλων μπορεί να ελέγξει μια σειρά λειτουργιών όπως π.χ. το ηχοσύστημα, τον υπολογιστή ταξιδίου και το σύστημα πλοήγησης.

Νέες ρυθμίσεις έχουν γίνει στις αναρτήσεις, ενώ σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη ηχομόνωση ανεβάζει και άλλο την παρεχόμενη άνεση. Επίσης, εφοδιάζεται με ESP με intelligent traction control, Brake Assist και ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης, σύστημα προειδοποίησης ακούσιας παρέκκλισης πορείας, σύστημα ελέγχου τυφλής γωνίας κ.α.

Στον τομέα των κινητήρων, το ανανεωμένο C4 διατίθεται με νέα 3κύλινδρα turbo μηχανικά σύνολα 1.2 λτ. PureTech απόδοσης 110 και 130 ίππων με κατανάλωση από 4,7 λτ./100 χλμ. Ειδικότερα η έκδοση με τους 130 ίππους συνεργάζεται με ένα νέο 6ταχυτο αυτόματο κιβώτιο. Σε επίπεδο πετρελαιοκινητήρων εφοδιάζεται με τους 1.6 HDi 90 PS και 1.6 e-HDi 115 PS. Στο άμεσο μέλλον θα είναι διαθέσιμοι και οι νέοι 1.6 HDi απόδοσης 100 και 120 ίππων με κατανάλωση μόλις 3,3 λτ./100 χλμ. και 3,6 λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 86-99γρ./χλμ.

Από την αρχική έκδοση ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, air condition, cruise control, ηλ. καθρέπτες, ηλ. παράθυρα εμπρός και άλλα στοιχεία, εκτός όμως από ραδιο CD. 

Για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του ανανεωμένου Citroen C4 πατήστε εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store