Γεμάτη νέα μοντέλα η «Αυτοκίνηση 2018»

Άνοιξε της πύλες της η ετήσια έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», η οποία θα διαρκέσει από το Σάββατο 10 Νοέμβριου έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος πραγματοποιείται στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας).

Δείτε ακόμη: Μικρομεσαία 5θυρα και SUV έως 15.000 ευρώ

Τα μοντέλα που κάνουν ελληνική πρεμιέρα είναι αρκετά και πολύ ενδιαφέροντα, όπως είναι η BMW Σειρά 8 Coupe, το Citroen C5 Aircross, τα DS 3 Crossback και DS 7 Crossback, το Ford Focus, το Jeep Wranlger, τα Kia Ceed, Stinger και Niro, οι Mercedes CLS και G-Class, το Renault Megane R.S., το SEAT Tarraco, το CUPRA Ateca, η Skoda Fabia κ.λπ. Παράλληλα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλά μοντέλα που πωλούνται στην ελληνική αγορά, στην πιο άνετη φετινή «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», η οποία είναι μεγαλύτερη και πλουσιότερη, αφού έχουν προστεθεί 1.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.

Επιπλέον, εκτός από τα δεκάδες νέα μοντέλα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και πολλά after sales προϊόντα, όπως αξεσουάρ και ανταλλακτικά, αλλά και να πραγματοποιήσουν test drive σε διάφορα νέα αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμη: Πότε χρειάζεται αλλαγή η ανάρτηση;

Ημέρες λειτουργίας:

Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00

Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 6 ευρώ

Μειωμένο Εισιτήριο: 3 ευρώ (ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών)

Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Get it on Google Play Download on the App Store