Η τιμή της BMW M2 Competition στην Ελλάδα

Η BMW ανακοίνωσε το νέο τιμοκατάλογό της για την ελληνική αγορά, στον οποίο περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων μοντέλων-, η τιμή της νέας BMW Σειρά 8 Coupe και της πιο σκληροπυρηνικής BMW M2 Competition. Να σημειωθεί ότι αντικαθιστά την προηγούμενη BMW M2 και δεν διατίθενται παράλληλα. 

Διαβάστε και αυτό: Πόσα άλογα βγάζει η νέα BMW M5 στο δυναμόμετρο; (+video)

Οι αλλαγές που φέρει η ακόμα πιο δυναμική M2 Competition είναι αρκετές σε σχέση με τη M2, τόσο σε εμφάνιση, όσο και στα μηχανικά μέρη. Εξωτερικά ξεχωρίζουν οι νέοι καθρέπτες, τα Adaptive LED φώτα εμπρός, η νέα μαύρη μάσκα, ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας εμπρός με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και οι νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό της νέας BMW M2 Competition συναντάται τιμόνι με κουμπιά M1 και M2 (συντομεύσεις προεπιλεγμένων προφίλ οδήγησης), νέος πίνακας οργάνων με τεχνολογία Black Panel, κόκκινο κουμπί start/stop του κινητήρα, νέα καθίσματα με φωτιζόμενο σήμα M2, διακοσμητικά στα μασπιέ που γράφουν M2 Competition και ζώνες ασφαλείας με ρίγες στα χρώματα του M Division.

Κάτω από το εμπρός καπό φιλοξενείται νέος κινητήρας, ο 3.0 λτ. 6κύλινδρος (των M3/M4), με απόδοση 410 ίππους και 550 Nm ροπής μεταξύ 2.350 – 5.250 σ.α.λ. (έναντι 370 PS και 500 Nm στη M2). Η M2 Competition επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα ή στα 280 χλμ./ώρα στο Driver’s Package. Επιπλέον, το σύστημα διεύθυνσης είναι αναθεωρημένο, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Active M Differential και την ανάρτηση.

Διαβάστε και αυτό: Πόσο έχει η BMW Σειρά 8 Coupe στην Ελλάδα;

Για το τέλος αφήσαμε την τιμή, η οποία είναι στα 84.500 ευρώ (48.230 ευρώ χωρίς φόρους). Να υπενθυμίσουμε ότι η M2 κόστιζε 78.480 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store