Η τιμή του Opel Corsa GSi 150 PS στην Ελλάδα (+video)

Όπως είναι λογικό, μετά το λανσάρισμα του Opel Corsa GSi στην Ευρώπη, ήταν θέμα χρόνου να ακολουθήσει και η έναρξη της διάθεσής του στην ελληνική αγορά. Κάτι που έγινε και πλέον έχουμε τις τιμές και τον εξοπλισμό του γερμανικού μοντέλου.

Δείτε ακόμη: To GT X Experimental αποκαλύπτεται και δείχνει τα μελλοντικά Opel

Στη μία και μοναδική έκδοσή του με τρίθυρο αμάξωμα, το Opel Corsa GSi κοστίζει στην χώρα μας 17.450 ευρώ. Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σπορ δερμάτινο τιμόνι με επίπεδο κάτω μέρος και χειριστήρια, πεντάλ αλουμινίου, σπορ καθίσματα, φιμέ πλαϊνά και πίσω τζάμια, σπορ απόληξη εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, κιτ επιδιόρθωσης ελαστικού, κάμερα οπισθοπορείας, LED φώτα ημέρας, Hill Hold, σύστημα πολυμέσων Navi 4.0 Intellilink, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρα βροχής και φώτων.

Θυμίζουμε πως το Opel Corsa GSi κάτω από το καπό του έχει τον 1.4 λτ. τούρμπο βενζινοκινητήρα ισχύος 150 ίππων και 220 Nm ροπής. Για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 8,9 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 207 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωσή του είναι 6,1 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι από 139 γρ./χλμ.

Διαβάστε επίσης: Τι γνωρίζουμε για το ανανεωμένο Opel Astra

Φυσικά, η έκδοση GSi του Opel Corsa έχει και αισθητικές αλλαγές που την διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα μοντέλα. Αυτές εντοπίζονται στον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, τον αεραγωγό πάνω από τη μεγάλη μάσκα, τα μαρσπιέ, την αεροτομή οροφής. Αλλαγές υπάρχουν και στο στήσιμο του αυτοκινήτου, με την ανάρτηση να προέρχεται από το Corsa OPC και τα φρένα να είναι μεγαλύτερα και ισχυρότερα.

Get it on Google Play Download on the App Store