Ήρθε το νέο Ford Puma στην Ford Car Center

Κατέφθασε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center, το νέο κόμπακτ SUV Ford Puma. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δουν από κοντά, να μάθουν τα πάντα για αυτό από το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και να κάνουν ένα test drive.

Δείτε ακόμη: Οι επιδόσεις του νέου Ford Puma 1.0 λτ. 125 & 155 PS

Το νέο Ford Puma κερδίζει αμέσως τις πρώτες εντυπώσεις με την σπορτίφ και δυναμική του εμφάνιση εξωτερικά. Το μυώδες αμάξωμά του με μήκος 4.186 χλστ., πλάτος 1.805 χλστ., ύψος 1.550 χλστ. και μεταξόνιο 2.588 χλστ. είναι έντονα μυώδες και θελκτικό, από όλες τις πλευρές του.

Δείτε ακόμη: Προ των πυλών το Ford Puma ST

Στο θάλαμο των επιβατών, η εικόνα είναι γνώριμη από το Fiesta. Το ταμπλό έχει μαλακή επένδυση, ενώ στο κέντρο κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη αφής των 8 ιντσών. Προαιρετικά διατίθεται και ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών. Στο πίσω κάθισμα του Puma οι χώροι είναι πιο άνετοι συγκριτικά με του Fiesta. Μεγάλος και πλήρως εκμεταλλεύσιμος είναι ο χώρος αποσκευών των 456 λίτρων με την πρακτική και πολύ μεγάλη επιπλέον θήκη MegaBox κάτω από το δάπεδο.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του νέου Ford Puma στην Ελλάδα

Το νέο Ford Puma προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις Titanium και ST-Line X με πολύ πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό. Οι τιμές ξεκινούν από τα 20.097 ευρώ στην έκδοση με τον κινητήρα 1.0 λτ. EcoBoost 125 PS mHEV και από 22.681 ευρώ με τους 155 ίππους.

Που να δείτε και να κάνετε test drive το νέο Ford Puma:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store