Νέα ειδική σειρά Opel «120 Edition»

Η Opel γιορτάζει τα 120 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτων το 2019 και λανσάρει τις ειδικές εκδόσεις «120 Edition». Μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων, όπως το μικρό Corsa, το best seller Astra, η οικογένεια SUV – Crossland X, Mokka X και Grandland X – και η ναυαρχίδα της μάρκας, το Insignia θα διατίθενται σε εκδόσεις «120 Edition» με πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών, στιλιστικών στοιχείων και συστημάτων άνεσης  στάνταρ σε προνομιακές τιμές. Η παραγγελίες για τις ειδικές εκδόσεις «120 Edition» μόλις ξεκίνησαν.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Opel Astra 1.4 Turbo 150 PS

Τα μοντέλα της σειράς «120 Edition» διαθέτουν υπερπλήρη εξοπλισμό, όπως είναι -μεταξύ άλλων- ηλεκτρονικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, στοιχεία χρωμίου, διακοσμητικά στο εσωτερικό των μαρσπιέ και ειδικά βελούδινα πατάκια με τα λογότυπα «Opel» και λογότυπα «120» χρόνια στο αμάξωμα.

Και όλα αυτά σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Για παράδειγμα, η ειδική έκδοση 5θυρου Corsa ήδη διατίθεται από 12.080 ευρώ, για το επετειακό Astra, οι τιμές ξεκινούν από 16.900 ευρώ και για το Crossland X αντίστοιχα από 16.850 ευρώ (προτεινόμενες τιμές λιανικής συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και προγράμματος προσφοράς).

Δείτε ακόμη: Ευκαιρία καινούργιο Opel Corsa 1.4T 100 PS

Get it on Google Play Download on the App Store