Νέο Citroen C5 Aircross: Τιμές, εκδόσεις και εξοπλισμοί

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen ανακοίνωσε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο, τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό του νέου μικρομεσαίου SUV μοντέλου της C5 Aircross. Οι τιμές του ξεκινούν από 22.500 ευρώ στην αρχική έκδοση Live με τον κινητήρα 1.2 PureTech 130. Επίσης, προσφέρεται με τρεις ακόμα κινητήρες και τρεις επιπλέον εκδόσεις, τις Inspire, Feel και Shine.

Δείτε ακόμη: Citroen AMI One: Δεν θες δίπλωμα και είναι μικρότερο από Smart

Ο στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης Live είναι πλούσιος και περιλαμβάνει ESP, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων, ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions, ηχοσύστημα με οθόνη αφής 8 ιντσών, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ αξίζει να σημειωθεί η έφεση στην πρακτικότητα που επιδεικνύει το μεσαίο crossover της Citroen, μέσα από την παρουσία τριών πίσω ανεξάρτητων συρόμενων καθισμάτων σε όλες τις εκδόσεις.

Με τον ισχυρότερο κινητήρα βενζίνης 1.6 PureTech 180 και το αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων ΕΑΤ8 κοστίζει από 30.800 ευρώ στη δεύτερη εξοπλιστική έκδοση Inspire. Η γκάμα των μηχανικών συνόλων πετρελαίου του C5 Aircross ξεκινά από τον κινητήρα 1.5 BlueHDi 130 και τιμή από 25.000 ευρώ (έκδοση Live), ενώ με το αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ8 πωλείται από 29.850 ευρώ (έκδοση Inspire). Στην κορυφή των ντίζελ τοποθετείται ο 2.0 BlueHDi 180 με το ΕΑΤ8 και τιμή από 36.750 ευρώ στην τρίτη εξοπλιστική έκδοση Feel.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Citroen C3 1.5 BlueHDi 100

Σύντομα θα έχουμε πιο αναλυτικά στοιχεία και πρώτες οδηγικές εντυπώσεις από την πανελλαδική παρουσίαση του C5 Aircross που γίνεται αυτές τις ώρες στα χιονισμένα Τρίκαλα Κορινθίας. Μείνετε συντονισμένοι!

Get it on Google Play Download on the App Store