Νέο Suzuki Vitara με τιμή από 15.990 ευρώ

Το ανανεωμένο Suzuki Vitara βρίσκεται στην ελληνική αγορά και διατίθεται σε ελκυστικές τιμές, σε πολλές εκδόσεις και με πολλές αλλαγές. Εξωτερικά διακρίνεται από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τη νέα μάσκα, τα πιο σύγχρονα LED πίσω φωτιστικά σώματα και τα νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου. Για το εσωτερικό η Suzuki αναφέρει ότι υπάρχει νέος πίνακας οργάνων, ανασχεδιασμένη κονσόλα και πιο ποιοτικά μαλακά πλαστικά στο ταμπλό έναντι των σκληρών στο προ ανανέωσης Vitara.

Δείτε ακόμη: Έρχεται το Toyota Vitara…

Αλλαγές έχουν γίνει και στα μηχανικά μέρη του ιαπωνικού SUV. Το Vitara προσφέρεται με τους κινητήρες βενζίνης Boosterjet turbo του 1.0 λτ. ισχύος 112 ίππων και τον 1.4 λτ. με 140 ίππους. Να σημειώσουμε πως πλέον, στην γκάμα του ανανεωμένου Suzuki Vitara δεν υπάρχει πετρελαιοκίνητη έκδοση, ούτε ο 1.600άρης κινητήρας βενζίνης.

Το ανανεωμένο Suzuki Vitara πωλείται στη χώρα μας με τιμή που ξεκινά από 15.990 ευρώ στην έκδοση 1.0 λτ. GL και από 19.090 ευρώ στην έκδοση 1.4 λτ. GL+. Οι τετρακίνητες εκδόσεις κοστίζουν από 19.450 ευρώ με μοτέρ 1.0 λτ. για την έκδοση GL+ και από τα 21.450 ευρώ η 1.4 GL+.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν στα μοντέλα με το χειροκίνητο κιβώτιο, αφού το Suzuki Vitara με το 6άρι αυτόματο κιβώτιο ξεκινά από τα 19.650 ευρώ στην έκδοση 1.0 λτ. GL+ με την αντίστοιχη τετρακίνητη να είναι στα 21.650 ευρώ. Το αυτόματο 1.4 πωλείται από 21.650 ευρώ, ενώ με τετρακίνηση (μαζί με το αυτόματο κιβώτιο) κοστίζει από 24.070 ευρώ.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό του, αυτός είναι γενναιόδωρος, καθώς από το βασικό επίπεδο GL διαθέτει 7 αερόσακους Hill Hold Assist, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα stop/start, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, ESP, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, air condition και ράδιο CD με BlueTooth.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Suzuki Vitara 1.6 λτ. diesel 4×4 Auto

Ακόμη πλουσιότερη είναι η έκδοση GL+, που άλλωστε έχει και το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, αφού η GL συναντάται μόνο στο δικίνητο 1.0 λτ. Αυτή έχει επιπλέον της GL πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, cruise control, θερμαινόμενους καθρέπτες, φιμέ πίσω παράθυρα, προβολείς ομίχλης, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, τιμόνι με δερμάτινη επένδυση και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Get it on Google Play Download on the App Store