Οι τιμές όλων των εκδόσεων του Jeep Wrangler

H Jeep είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Wrangler και φυσικά με τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητές του. Στη νέα γενιά του μοντέλου συνοδεύονται από σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, που σε συνδυασμό με τη ρύθμιση της ανάρτησης προσφέρουν άνεση και ασφάλεια σε κάθε είδους διαδρομή.

Δείτε ακόμη: Αρίστευσε το Jeep Renegade στις δοκιμές του IIHS

Παράλληλα, το νέο Jeep Wrangler εφοδιάζεται για πρώτη φορά -εκτός από το 2.2 λτ. diesel 200 ίππων– και με έναν υπερσύγχρονο turbo κινητήρα βενζίνης 2.0 λίτρων απόδοσης 272 ίππων. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με ένα προηγμένο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Ανάλογα με την έκδοση διαθέσιμα είναι δύο συστήματα κατ’ επιλογής τετρακίνησης, κοντές σχέσεις μετάδοσης, νέας γενιάς άξονες Dana και μπλοκέ διαφορικά. Στην έκδοση Rubicon διαθέτει και ηλεκτρονικό σύστημα αποσύνδεσης της αντιστρεπτική δοκού για την απόλυτη ελευθερία άρθρωσης σε δύσβατα εδάφη.

Δείτε ακόμη: Νέο κατάστημα Jeep Σφακιανάκης στο Αιγάλεω

Οι κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες συνοδεύονται από την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, αφού ανεξάρτητα από τον τύπο της οροφής (αφαιρούμενη αρθρωτή 3 τμημάτων, πανοραμική υφασμάτινη ανοιγώμενη, πλήρως υφασμάτινη και αφαιρούμενη) σε όλες τις εκδόσεις μπορούν να αφαιρεθούν οι πόρτες και να αναδιπλωθεί το παρμπρίζ. Τέλος μέσω της Mopar, επίσημης μάρκας υπηρεσιών after sales της Fiat Chrysler Automobiles, προσφέρεται μια τεράστια γκάμα γνήσιων αξεσουάρ για ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Jeep Compass 1.4 MultiAir 2 170HP ATX 4×4

Η πλήρης γκάμα μοντέλων του Jeep Wrangler είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 69.900 ευρώ, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με μέγιστη κάλυψη 160.000 χλμ. και ειδικές προσφορές για όλες τις εκδόσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store