Οι τιμές όλων των Mazda στην Ελλάδα

Η Mazda έκανε την επίσημη παρουσίασή της στην Αθήνα σήμερα, ξεκινώντας τις λιανικές πωλήσεις οχημάτων της στην Ελλάδα, μαζί με το συνεργάτη της τον Όμιλο Συγγελίδη.

Η εκδήλωση διεξήχθη παρουσία στελεχών από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Μazda Motor Europe, τον κ. Jo Stenuit, Design Director και τον κ. Hajime Seikaku, Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή, ο οποίος παρουσίασε τη φιλοσοφία design και τεχνολογίας της Mazda στα μέλη του ελληνικού Τύπου.

Δείτε ακόμη: Νέο μικρομεσαίο SUV Mazda CX-30

Η ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία προσφέρει στην Ελλάδα την τελευταία ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της, που συμπεριλαμβάνει το Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda6, το Mazda MX-5 καθώς και τα SUV μοντέλα της, το Mazda CX-5 και το Mazda CX-3.

H Mazda λειτουργεί στην Ελλάδα με ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών οι οποίοι παρέχουν service, συντήρηση και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda στις ακόλουθες πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Πάτρα, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Βόλος.

Οι λιανικές πωλήσεις της πλήρους σειράς των μοντέλων Mazda θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου μέσω του καταστήματος-ναυαρχίδα στην Αθήνα, το οποίο θα λειτουργεί ο Όμιλος Συγγελίδη και θα συμπεριλαμβάνει τόσο ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο αλλά και τεχνικές εγκαταστάσεις.

Δείτε ακόμη: Το νέο Mazda3 με επαναστατικό βενζινοκινητήρα

Ακολουθούν οι αναλυτικοί τιμοκατάλογοι όλων των μοντέλων Mazda:

Get it on Google Play Download on the App Store