Οι τιμές της νέας Alfa Romeo Mito Urban

Η Alfa Romeo Mito είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο αν μη τι άλλο ομορφαίνει τους δρόμους μας εδώ και αρκετά χρόνια και όπως είναι λογικό, νέες εκδόσεις της με στιλιστικό και εξοπλιστικό ενδιαφέρον βγαίνουν προκειμένου να τη διατηρήσουν στη λίστα των προτιμήσεων του κοινού.

Δείτε ακόμη: Πότε χρειάζεται αλλαγή ο δίσκος – πλατό του συμπλέκτη;

Αυτό ακριβώς επιχειρεί και η έκδοση Urban της Alfa Romeo Mito, η οποία έχει πλουσιότερο εξοπλισμό και αισθητικές διαφορές. Συγκεκριμένα, διαθέτει σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 5,0 ιντσών, Bluetooth, USB, αισθητήρες παρκαρίσματος, κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, cruise control, αεροτομή, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και τιμόνι με χειριστήρια.

Όσον αφορά στο σχεδιαστικό κομμάτι, εξωτερικά η Alfa Romeo Mito Urban διαθέτει νέο σχεδιασμό ζαντών, σατινέ χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές και χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι μαύρες ματ λεπτομέρειες στο ταμπλό και το ασπρόμαυρο λογότυπο.

Διαβάστε επίσης: Σε πόση ώρα η καμπίνα γίνεται «φούρνος»;

Για το τέλος αφήσαμε τις τιμές της. Αυτές είναι στα 13.400 ευρώ με τον βενζινοκινητήρα 1.4 λτ. των 78 ίππων και στα 16.600 ευρώ με τον πετρελαιοκινητήρα 1.3 λτ. των 95 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store