Τιμές και εκδόσεις του Hyundai KONA στην Ελλάδα

Ήρθε στη χώρα μας το ολοκαίνουργιο μικρότερο SUV της Hyundai, το Kona, σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, με τέσσερις κινητήρες, με ατού την αυξημένη δυνατότητα εξατομίκευσης στα γούστα του κάθε αγοραστή και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Το Hyundai ΚΟΝΑ λανσάρεται με μία από τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία. Συγκεκριμένα η βασική έκδοση Style ξεκινάει από τις 16.590 ευρώ, ούσα βασική μόνο κατ’ όνομα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- 8 αερόσακους, ΕSP και το πακέτο τεχνολογίας Hyundai SmartSense, που περιλαμβάνει συστήματα διατήρησης πορείας και αλλαγής λωρίδας, start-stop, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα και προειδοποίηση επικείμενης πρόσκρουσης. Στον εξοπλισμό άνεσης δεν λείπουν τα ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, οι ηλεκτρικοί καθρέπτες, η ρύθμιση του τιμονιού σε ύψος και βάθος, το cruise control, το ηχοσύστημα με οθόνη TFT 4,0 ιντσών, ακόμα μία οθόνη 3,5 ιντσών στον πίνακα οργάνων για την παρακολούθηση των υπολοίπων λειτουργιών του αυτοκινήτου, αλλά και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Δείτε ακόμα: Hyundai i30 από 14.550€ και με πολλά προνόμια

Η έκδοση Premium προσθέτει συνδεσιμότητα iPhone μέσω του Apple CarPlay, το ίδιο για smartphone μέσω Android Auto, σύστημα πολυμέσων με navigation, μεγαλύτερη οθόνη αφής 7,0 ιντσών και προαιρετικά ηχοσύστημα Premium Audio της KRELL, head-up display και δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα. Στα 17.590 ευρώ τιμάται, ενώ η κορυφαία Distinctive προσθέτει μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και στάνταρ το ηχοσύστημα της KRELL με το δερμάτινο σαλόνι, κοστίζοντας 19.690 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177 PS 4WD

Οι κινητήρες και τα συστήματα μετάδοσης έχουν συγκεκριμένους συνδυασμούς. Ο 1.000αρης τούρμπο βενζίνης των 120 ίππων στέλνει την ισχύ στους εμπρός τροχούς μέσω 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, όπως και ο ντίζελ 1.6D των 116 ίππων. Το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ βενζίνης των 1.6 λίτρων και 177 ίππων συνδυάζεται αποκλειστικά με τετρακίνηση και αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας των 1.6 λίτρων στην έκδοση των 136 ίππων είναι το μοναδικό σύνολο που διατίθεται είτε ως δικίνητο, είτε ως τετρακίνητο, αλλά αποκλειστικά με το 7αρι DCT και στις δυο περιπτώσεις. Πιο κάτω ακολουθούν οι τιμές του Hyundai KONA αναλυτικά.

 

Get it on Google Play Download on the App Store