Τιμές και εκδόσεις του νέου Honda CR-V στην Ελλάδα

Το νέο, 5ης γενιάς Honda CR-V ξεκίνησε τη διάθεσή του και στην ελληνική αγορά, πλήρως αναβαθμισμένο και εκσυγχρονισμένο σε κάθε επίπεδο. Αυτές τις ώρες το οδηγούμε από την Αθήνα μέχρι τη Βυτίνα και θα αναφερθούμε εκτενέστερα για το αυτοκίνητο σύντομα.

Δείτε ακόμη: H Toyota «πιέζει» την Honda για νέο S2000

Προς το παρόν θα επικεντρωθούμε στις τιμές και εκδόσεις του νέου CR-V, το οποίο διατίθεται με τον κινητήρα 1.5 λτ. VTEC TURBO απόδοσης 173 ίππων και 220 Nm ροπής με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή με 193 ίππους και 243 Nm ροπής με το αυτόματο CVT. Στην αρχική έκδοση Comfort με την κίνηση στους εμπρός τροχούς η τιμή του ξεκινά από τα 33.650 ευρώ. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται τα πάντα, όπως είναι ESP, 6 αερόσακοι, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 5 ιντσών, φώτα LED, σύστημα ασφαλείας Honda Sensing, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και πολλά ακόμη.

Η αμέσως πιο πλούσια έκδοση εξοπλισμού Elegance κοστίζει από 35.650 ευρώ και εφοδιάζεται επιπλέον της Comfort με κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες βροχής, σύστημα Honda Connect με πλοήγηση και οθόνη αφής 7 ιντσών, με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων κ.λπ.

Εκτός από 2κίνητο, το νέο CR-V διατίθεται και με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Η έκδοση Elegance κοστίζει από 36.550 ευρώ, ενώ η πιο πλούσια έκδοση Lifestyle πωλείται από 41.650 ευρώ. Επίσης, υπάρχουν οι εν λόγω ΑWD εκδόσεις και με CVT κιβώτιο ταχυτήτων στις τιμές των 38.550 ευρώ και 44.650 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Honda Civic 1.5 VTEC Turbo 182 PS CVT

Το νέο CR-V είναι διαθέσιμο και με 7 θέσεις σε τιμές που ξεκινούν από 42.650 ευρώ, ενώ στις αρχές του 2019 θα λανσαριστεί και το CR-V Hybrid.

Get it on Google Play Download on the App Store