Επετειακές εκδόσεις Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio

Δυναμική θα είναι η παρουσία της Alfa Romeo στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, καθώς μεταξύ άλλων, στο περίπτερό της θα φιγουράρουν και οι δύο νέες εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio. Πρόκειται για τις εκδόσεις NRING (Nurburgring Edition) οι οποίες έχουν σκοπό να αποτίσουν φόρο τιμής στα μοντέλα που έκανα τα ρεκόρ στην κατηγορία τους στην διάσημη γερμανική πίστα.

Διαβάστε επίσης:

Αμφότερες οι δύο Alfa Romeo θα κατασκευαστούν σε 108 μονάδες, μία για κάθε έτος ζωής της ιταλικής μάρκας, ενώ θα έχουν μία σειρά από αλλαγές οι οποίες θα τις διαφοροποιούν από τις «απλές» εκδόσεις Quadrifoglio. Συγκεκριμένα, τόσο η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio όσο και η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, θα είναι βαμμένες αποκλειστικά στο Circuito Grey χρώμα, θα έχουν σήματα NRING, γενναίες δόσεις ανθρακονημάτων σε μάσκα και καθρέφτες και μαύρες λεπτομέρειες εξωτερικά.

Οι αισθητικές αλλαγές θα συνοδεύονται από κεραμικά φρένα, μαύρες ζάντες νέου σχεδιασμού, νέα καθίσματα Sparco στο εσωτερικό, αλκαντάρα και ανθρακονήματα στην καμπίνα, φιμέ τζάμια και πλακέτα με τον αύξοντα αριθμό του κάθε αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμη:

Κάτω από το καπό των δύο ειδικών εκδόσεων δεν υπάρχουν αλλαγές, καθώς συναντάμε το ίδιο μοτέρ V6 2.9 λτ. των 510 ίππων και των 600 Nm ροπής, το οποίο χαρίζει στην Stelvio 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δλ. και τελική ταχύτητα 283 χλμ./ώρα και στην Giulia 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δλ. και τελική ταχύτητα 307 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store