Συλλεκτικές Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio NRING

Η Alfa Romeo παρουσιάζει τις συλλεκτικές Giulia Quadrifoglio NRING και Stelvio Quadrifoglio NRING Nürburgring Limited Editions, οι οποίες δημιουργήθηκαν για τιμήσουν την ιστορική αυτή σχέση με την πίστα και τα ρεκόρ χρόνου που έχουν κάνει εκεί.

Δείτε ακόμη: Επισκευή διαλυμένης BMW Σειρά 2 Coupe προκαλεί σοκ

Συγκεκριμένα η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας, κατέχει το ρεκόρ στην κατηγορία της, έχοντας διανύσει τα 20.832 χλμ. του Nordschleife σε 7 λεπτά και 51.7 δευτερόλεπτα. Αυτό την καθιστά το ταχύτερο SUV στην κατηγορία, εφοδιασμένο με ένα 2.9 λτ. V6 Bi-Turbo βενζινοκινητήρα με 510 HP και ροπή 600 Nm, ο οποίος προσφέρει τελική ταχύτητα 283 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα. Η Giulia Quadrifoglio με το ίδιο μοτέρ έχει ταχύτερο γύρο στα 7’32”, τελική ταχύτητα 307 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα.

Τα συλλεκτικά Limited edition μοντέλα είναι τώρα διαθέσιμα για παραγγελίες, ενώ μόλις 108 αυτοκίνητα από κάθε μοντέλο θα διατεθούν. Οι νέες περιορισμένες εκδόσεις έχουν ειδικό εξοπλισμό και αριθμημένο σήμα στο ταμπλό. Ο στάνταρ εξοπλισμός στην ειδική σειρά NRING είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει κεραμικά φρένα, αγωνιστικά καθίσματα Sparco με κόκκινες ραφές και σκελετό από ανθρακονήματα, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με λεβιέ με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, τιμόνι από δέρμα και Alcantara, επίσης με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα.

Δείτε ακόμη: Συγκρουόμενα στο δρόμο, μέχρι τελικής πτώσης! (+video)

Το μπροστινό σήμα και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, όπως και οι πλευρικοί μαρσπιέδες. Επίσης περιλαμβάνουν σκουρόχρωμα τζάμια, Adaptive Cruise Control, πακέτο ηχοσυστήματος Harman Kardon premium, και σύστημα Alfa Connect 3D Nav με οθόνη 8.8”, Apple CarPlayTM, Android AutoTM και DAB. Η Giulia λανσάρει τη νέα οροφή  από ανθρακονήματα ενώ η Stelvio εξοπλίζεται με ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή. Και οι δύο έχουν πατάκια με κόκκινο λογότυπο και από την Mopar. Οι Stelvio και Giulia Quadrifoglio Nürburgring Edition sporting που φέρουν το σήμα NRING

Επιπλέον, η γέννηση της νέας περιορισμένης έκδοσης των εκδόσεων NRING θα τιμηθεί με ειδικό “Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας” που εκδίδεται από το FCA Heritage, το τμήμα της FCA Group που διατηρεί και προωθεί το ιστορικό αρχείο των Ιταλικών μαρκών.

Δείτε ακόμη: Έτσι δουλεύει το αγωνιστικό διαφορικό (+video)

Κάθε νέος ιδιοκτήτης θα λάβει ένα kit που αποτελείται από το πιστοποιητικό αυθεντικότητας του κατασκευαστή, μία αριθμημένη πλακέτα πιστοποίησης που αναγράφει τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου, ένα λεύκωμα με φωτογραφίες και τις τεχνικές προδιαγραφές.

Get it on Google Play Download on the App Store