Ανανεώθηκε το Subaru Impreza

Στην Ιαπωνία παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Subaru Impreza, το οποίο αρχικά θα κυκλοφορήσει στην αγορά της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, με τις πινελιές ανανέωσης να μην είναι μεγάλες, καθώς οι σχεδιαστές απλά το φρεσκάρουν.

Δείτε ακόμα: Πισωκίνητο Subaru WRX καίει πολύ λάστιχο (+video)

Έτσι λοιπόν, στο εμπρόσθιο τμήμα του υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα, όπως και πίσω. Ο εμπρός προφυλακτήρας διαθέτει νέο σχεδιασμό, με διαφορετική μάσκα εισαγωγής αέρα, η οποία καταλαμβάνει περισσότερο πλάτος και επιπλέον το Impreza διαθέτει μεγαλύτερη ποικιλία σε ζάντες, από 16 έως και 18 ίντσες.

Στην καμπίνα τώρα, η κεντρική κονσόλα όπου στο ανώτερο σημείο της υπάρχει η οθόνη του επίσης ανανεωμένου συστήματος infotainment, φέρει μικρές αλλαγές, με πρώτη και κύρια το μαύρο φινίρισμα περιμετρικά των διακοπτών για τον έλεγχο του κλιματισμού. Τέλος, για το εσωτερικό η Subaru ανέφερε πως το Impreza θα διαθέτει πιο αναπαυτικά καθίσματα, αλλά και καθρέπτες με λειτουργία μνήμης για τη μεγαλύτερη άνεση του οδηγού.

Διαβάστε επίσης: Αρκούδα κλείστηκε σε Subaru και το κατέστρεψε (+video)

Το πακέτο ασφαλείας Eyesight Touring Assist θα προσφέρεται στο βασικό εξοπλισμό του ανανεωμένου Subaru Impreza, με σκοπό τη μείωση των ατυχημάτων. Το συγκεκριμένο σύστημα, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, βοηθάει τον οδηγό κατά την επιτάχυνση, το φρενάρισμα, αλλά και στον έλεγχο του τιμονιού σε διάφορες ταχύτητες και σε διαφορετικά οδοστρώματα.

Το Subaru Impreza θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Ιαπωνίας, με δύο κινητήρες βενζίνης, έναν 1.600άρη 115 ίππων και 148 Nm ροπής και έναν 2λιτρο απόδοσης 154 ίππων και 196 Nm ροπής. Το μόνο που μένει είναι να δούμε πότε η Subaru θα αποφασίσει να το λανσάρει και στις υπόλοιπες παγκόσμιες αγορές.

Get it on Google Play Download on the App Store