Σχεδόν έτοιμο το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Audi

Οι τάσεις της… μόδας αυτή την στιγμή στην αυτοκίνηση είναι τα SUV και η ηλεκτροκίνηση. Επομένως ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι αυτομάτως και ένα εν δυνάμει best seller. Και η Audi είναι πολύ κοντά στην παραγωγή ενός τέτοιου αυτοκινήτου και του λόγου το αληθές το αποδεικνύει το Audi e-tron.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το VW χωρίς τιμόνι και πεντάλ! (+video)

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο είναι ένα βήμα πριν την παραγωγή του και έκανε την εμφάνισή του με αφορμή την έκθεση της Γενεύης, αν και καμουφλαρισμένο, προκειμένου να μην μας τα δείξει όλα από τώρα… Το γερμανικό μοντέλο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης (και 250 μοντέλα σαν και αυτό που βλέπουμε στις πιο πάνω εικόνες, είναι στον δρόμο και δοκιμάζονται) και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίαση του από την γερμανική μάρκας για να το δούμε χωρίς καμουφλάζ αλλά και να μάθουμε σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Πάντως, οι πληροφορίες που έδωσε η Audi στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, κάνουν λόγο για ηλεκτρική τετρακίνηση quattro, φόρτιση από ταχυφορτιστή σε μόλις 30 λεπτά. Όσον αφορά στην αυτονομία του, η Audi δεν ανακοίνωσε επισήμως κάποιο νούμερο, αλλά οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για περίπου 500 χιλιόμετρα με μία πλήρη φόρτιση.

Διαβάστε επίσης: Νέα Bentley Bentayga Hybrid χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Το Audi e-tron σύμφωνα με τα στελέχη της μάρκας θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της χρονιάς, οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεσή του, ενώ η κατασκευή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της γερμανικής μάρκας στο Βέλγιο.

Get it on Google Play Download on the App Store