Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai Grandeur

Η Hyundai φρόντισε να φρεσκάρει το μοντέλο της, Grandeur, βελτιώνοντάς το τόσο στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, όσο και στο εσωτερικό του.

Η κορεάτικη εταιρεία φρόντισε να τονώσει εκ βάθρων την εμφάνιση της έκτης γενιάς του μοντέλου (στην αγορά από το 2016), προσφέροντάς το στο αγοραστικό κοινό με ένα αλλαγμένο παρουσιαστικό.

Δείτε ακόμα: Έναρξη πωλήσεων του νέου Hyundai ix25

Στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζει η νέα μάσκα, που ενσωματώνει τα LED φώτα ημέρας, ενώ νέο σχεδιασμό φέρουν και τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, θυμίζοντας έντονα το νέο Hyundai Sonata. Αλλαγμένο είναι και το πίσω τμήμα του Grandeur, όπου εκεί δεν θα δείτε τα συμβατικά φωτιστικά σώματα, αλλά μια LED φωτιζόμενη λεπτή γραμμή, η οποία ομολογουμένως δίνει μια διαφορετική σχεδιαστική νότα στο Grandeur. Πέρα όμως από το φαίνεσθαι, οι σχεδιαστές έκαναν αρκετή δουλειά και στο εσωτερικό του κορεάτικου μοντέλου. Έτσι λοιπόν εντός της καμπίνας ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ στην κεντρική κονσόλα υπάρχει οθόνη αφής 12,3 ιντσών, μέσω της οποίας ελέγχεται το σύστημα infotainment. High tech πινελιά η δεύτερη οθόνη αφής, η οποία είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού, ενώ ο λεβιές ταχυτήτων, λάμπει δια της απουσίας του, μιας κι έχει αντικατασταθεί από κουμπιά!

Διαβάστε επίσης: Πιο αγριεμένο Hyundai Veloster N Performance

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα τώρα, στην αγορά της Νοτίου Κορέας, η Hyundai θα προσφέρει το Grandeur με κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,5 λίτρων, που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Διαθέσιμη θα είναι όμως και μια υβριδική έκδοση, η οποία εξοπλίζεται με βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων κι ηλεκτροκινητήρα 38 kW, εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και μπαταρία ιόντων λιθίου, καθώς κι η έκδοση LPi 3,0 που λειτουργεί με υγραέριο.

Get it on Google Play Download on the App Store