BMW M2 Competition με αγωνιστικά αξεσουάρ

Η BMW ενισχύει ακόμα πιο πολύ τα δυναμικά χαρακτηριστικά της νέας BMW M2 Competition με την προσθήκη διαφόρων αξεσουάρ M Performance Parts, τα οποία αφορούν την εμφάνιση αλλά και επιμέρους μηχανικά τμήματα και μέρη του αμαξώματος. 

Δείτε ακόμη: Ολοκαίνουργια BMW M5 έγινε… σμπαράλια

Για το αμάξωμα, η BMW έχει σχεδιάσει πολλά τμήματα από το ελαφρύ και πολύ ανθεκτικό ανθρακόνημα, που τοποθετούνται σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου. Αυτά αφορούν το νέο εμπρός καπό από ανθρακόνημα (9 κιλά ελαφρύτερο από το κανονικό), την carbon οροφή (5 κιλά ελαφρύτερη) και το πίσω καπό από ανθρακόνημα. Επιπλέον, από αυτό το υλικό είναι φτιαγμένα τα εμπρός φτερά με τους ενσωματωμένους αεραγωγούς και πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα.

Για ακόμα πιο άγριο ήχο που βγαίνουν από τις εξατμίσεις, προσφέρεται νέο σύστημα εξάτμισης, το οποίο παράλληλα είναι ελαφρύτερο κατά 8 κιλά. Να υπενθυμίσουμε ότι την κίνηση της BMW M2 Competition αναλαμβάνει ο 6κύλινδρος 3.0 λτ. κινητήρας από τη BMW M4, ο οποίος στη μικρομεσαία κουπέ BMW αποδίδει 410 ίππους και 550 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 4,4 δλ. με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή σε 4,2 δλ. με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη M DCT.

Δείτε ακόμη: Οδήγησε την BMW M2 Competition στο κινητό σου (+video)

Για ακόμα πιο σπορ οδική συμπεριφορά, οι μηχανικοί της BMW εξέλιξαν νέα ελατήρια χαμηλώματος έως 20 χιλιοστών και νέα αμορτισέρ με 12 ρυθμίσεις για την συμπίεση και 16 ρυθμίσεις για την εκτόνωση. Επιπλέον, προσφέρονται νέα φρένα με 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και 4πίστονες δαγκάνες πίσω, με μεγαλύτερους διάτρητους δίσκους. Το πακέτο συμπληρώνουν οι νέες σφυρήλατες και ελαφρύτερες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών (πιο ελαφριές κατά 3,2 κιλά από τις στάνταρ). Επιπλέον, μέσω του αναλυτή οδήγησης M Performance Drive Analyser για χρήση πίστας, ο οδηγός της BMW M2 Competition γνωρίζει με ακρίβεια πόσο γρήγορα κινείται.

Τέλος, υπάρχουν και αξεσουάρ M Performance Parts για το εσωτερικό, όπως είναι LED προτζέκτορες στις πόρτες και δύο σπορ τιμόνια με επένδυση αλκαντάρα.

Δείτε ακόμη: Ήρθαν οι φθηνότερες εκδόσεις της BMW X2

Get it on Google Play Download on the App Store