BMW Z4: Πρώτες επίσημες εικόνες και πληροφορίες (+video)

Το ότι η BMW ετοιμάζει καινούργια Z4 είναι γνωστό εδώ και περίπου τρία χρόνια. Όπως επίσης είναι γνωστό πως το αυτοκίνητο θα είναι μία στενή συνεργασία με την Toyota η οποία θα έχει κουπέ μοντέλο, το οποίο θα ονομάζει ως γνωστόν Supra. Το άγνωστο στοιχείο μέχρι στιγμής για το γερμανικό roadster είναι το πώς θα μοιάζει. 

Δείτε ακόμη: BMW Σειρά 1 Cabrio μεταμορφώθηκε σε BMW 1602! (+video)

Πλέον μπορούμε να έχουμε μία εικόνα του, καθώς η BMW έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του. Σε αυτές βέβαια το αυτοκίνητο είναι καμουφλαρισμένο, αλλά παρόλα αυτά μας δίνει μία γερή γεύση από την αισθητική του, ενώ ξεκάθαρη είναι και η σιλουέτα του αλλά και η μαλακή οροφή με το τζάμι πίσω.

Στις εικόνες αλλά και στο video, σύμφωνα με την ίδια την BMW, πρωταγωνιστεί η Z4 M40i η οποία θα είναι και η κορυφαία έκδοση, με εξαίρεση την Z4 M η οποία θα ακολουθήσει το λανσάρισμα της, με διαφορά περίπου ενός έτους. Η γερμανική μάρκα αναφέρει πως κάτω από το καπό της Z4 θα υπάρχει ένα νέο, 6κύλινδρο μοτέρ εξαιρετικά ισχυρό, ενώ ειδικά για τη συγκεκριμένη έκδοση η ανάρτηση (με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ) και τα φρένα θα είναι διαφοροποιημένα, ενώ το διαφορικό θα είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.

Διαβάστε επίσης: Μάχη ντριφτ BMW M5 vs Mercedes-AMG E 63 S (+video)

Προς το παρόν το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης, οι οποίες γίνονται στο Miramas της Γαλλίας, το οποίο μπορείτε να δείτε και πιο κάτω στο video που ακολουθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store