Διαρροή: Αυτή είναι η νέα BMW Z4

Στα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα, στο Pebble Beach Concours d’Elegance η νέα BMW Z4 θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο της. Παρόλα αυτά, πλέον δεν μένει τίποτα κρυπτό από το… ίντερνετ και η BMW Z4 δεν αποτελεί εξαίρεση φυσικά.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή BMW X3 xDrive20d

Έτσι, διέρρευσαν εικόνες της οι οποίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το forum SupraMKV (το οποίο προφανώς ασχολείται με το μοντέλο της Toyota αλλά εδώ υπάρχει στενή συνεργασία, οπότε το ενδιαφέρον για την BMW Z4 είναι άμεσο).

Όπως φαίνεται στις πιο πάνω εικόνες λοιπόν, το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και χωρίς καθόλου καμουφλάζ. Στην τρίτη της γενιά, η BMW Z4 αποδεικνύει πως η γερμανική μάρκα δεν σκέφτεται μόνο πως θα φτιάξει ακόμη ένα SUV αλλά έχει κατά νου και όσους επιθυμούν σπορ αυτοκίνητα.

Η αισθητική της νέας BMW Z4 θα λέγαμε πως ακολουθεί πιστά τις γραμμές του πρωτότυπου μοντέλου. Το καπό είναι μακρύ, όπως και αυτό στις προηγούμενες γενιές, ενώ η μάσκα εμπρός είναι θηριώδης. Το πίσω μέρος είναι αρκετά δυναμικό και τα φώτα του εκτείνονται έως το πλάι, ενώ υπάρχει και ενσωματωμένη αεροτομή. Όσον αφορά στην οροφή της, αυτή τη φορά θα είναι μαλακή και ηλεκτρικά αναδιπλούμενη και όχι σκληρή.

Διαβάστε επίσης: Ενέργειες σε περίπτωση υπερθέρμανσης του κινητήρα

Η εμπορική καριέρα του γερμανικού ρόουντστερ θα ξεκινήσει με την M40i την οποία εξάλλου βλέπουμε και στις πιο πάνω εικόνες, η οποία κάτω από το μακρύ καπό της θα έχει τον 3.0 λτ. 6κύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα των 380 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store