Επίσημο: Η πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe

Την πρώτη επίσημη εμφάνισή της κάνει η BMW Σειρά 2 Gran Coupe, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2019 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, ενώ το λανσάρισμά της στην αγορά θα γίνει την άνοιξη του 2019.

Δείτε ακόμη: Καταιγιστικές BMW X3 και X4 M με έως 510 ίππους

Σύμφωνα με τη BMW, το νέο μικρομεσαίο 4θυρο κουπέ μοντέλο, η Σειρά 2 Gran Coupe φέρνει νέα στοιχεία εξατομίκευσης, αισθητικής και συναισθηματικής προσέγγισης στην πολυτελή μικρομεσαία κατηγορία. Συνδυάζει μία σχεδίαση που διεγείρει το συναίσθημα με σπορτίφ στυλ και τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας. Βασίζεται στην τελευταία αρχιτεκτονική εμπρόσθιας κίνησης της BMW και μοιράζεται μεγάλο αριθμό προηγμένων τεχνολογιών με τη νέα BMW Σειρά 1, που επίσης θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2019.

Η BMW Σειρά 2 Gran Coupe είναι σχεδιασμένη σαν ένα ελκυστικό, παγκόσμιο μοντέλο που θα ενισχύει τη γκάμα, κυρίως σε αγορές όπου οι αγοραστές αυτοκινήτων έλκονται ιδιαίτερα σε notchback μοντέλα. Μία αποκλειστική, εναλλακτική πρόταση έναντι του κλασικού sedan, το τετράθυρο coupe απευθύνεται σε όλα τα target groups που αναζητούν προηγμένη σχεδίαση και εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση και στην μικρομεσαία κατηγορία.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε τις νέες BMW Σειρά 3 και Z4 Roadster

Από τη μοναδική φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η BMW, βλέπουμε ότι η Σειρά 2 Gran Coupe διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία που έχουμε δει και στα μοντέλα Σειρά 3 GT και Σειρά 5 GT, όπως είναι το έντονα κεκλιμένο πίσω παρμπρίζ, το οποίο καταλήγει σε μια ενσωματωμένη αεροτομή στο πίσω καπό, τα τρίτα πλευρικά παράθυρα και οι πόρτες χωρίς πλαίσιο στα παράθυρα. Επίσης, στην Σειρά 2 Gran Coupe ξεχωρίζουν τα λεπτά μακρόστενα φωτιστικά σώματα, σύμφωνα με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας.

Get it on Google Play Download on the App Store