Ειδική έκδοση για τα 30 χρόνια BMW M χωρίς οροφή!

Οι εκδόσεις 30 Jahre των μοντέλων της BMW είναι κάτι που συνηθίζει η γερμανική μάρκα, καθώς η παράδοσή της, της το επιτρέπει αν μη τι άλλο. Το έχει κάνει στο παρελθόν με τις Σειρά 7, Μ3 και M5 και πλέον ήρθε η σειρά της ανοικτής BMW M4 να γνωρίσει τι θα πει 30 Jahre… 

Δείτε ακόμη: Έτσι θα είναι η BMW X4 M

Ήταν το 1988 λοιπόν, όταν η BMW αποφάσισε να αφαιρέσει την οροφή από την M3, ένα μοντέλο το οποίο έμελλε να στιγματίσει την αυτοκίνηση και πλέον κοστολογείται πολύ ακριβά.

Οι ανοικτές εκδόσεις της φυσικά δεν έχουν την ίδια αξία, παρόλα αυτά κουβαλάνε και αυτές αρκετές σελίδες αυτοκινητικής ιστορίας στους τροχούς τους. Για να τις τιμήσει λοιπόν η BMW και να το γιορτάσει φυσικά, παρουσίασε την έκδοση 30 Jahre της BMW M4 Convertible.

Πρόκειται για έκδοση περιορισμένης παραγωγής, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 300 μονάδες και θα εφοδιάζεται με το Competion Package καθώς και αρκετά εξτρά αξεσουάρ τ ου M Division, όπως προσαρμοζόμενη ανάρτηση, εξάτμιση και ενεργό διαφορικό.

Φόρο τιμής στα παλιότερα μοντέλα αποτελούν τα χρώματα, τα οποία είναι το Macao Blue και το Mandarin II, τα οποία έχουμε δει σε παλιότερες M Convertible, ενώ οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών είναι σε ματ απόχρωση.

Διαβάστε επίσης: Φοβερή Mercedes-AMG GT R με 660 ίππους

Κάτω από το καπό της βρίσκεται ο 6κύλινδρος σε σειρά 3.0 λτ. ο οποίος αποδίδει 450 ίππους και δεν έχει να επιδείξει κάποιες αλλαγές.

Get it on Google Play Download on the App Store