Νέα BMW M5 Competition με 625 ίππους

Πριν λίγες ημέρες η BMW παρουσίασε τη νέα M2 Competition, η οποία αποτελεί την κορυφαία και ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου της. Αυτή τη φορά έχουμε τη διαρροή της M5 Competition, καθώς η επίσημη παρουσίασή της θα γίνει στις 8 Μαΐου. 

Δείτε ακόμη: Νέα βασική έκδοση της BMW Σειρά 6 GT

Σύμφωνα λοιπόν από τις πληροφορίες που μας ήρθαν από τη Γερμανία, η κορυφαία εκδοχή της BMW M5, η οποία θα φέρει την διακριτική ονομασία Competition, θα εφοδιάζεται με μοτέρ 4.4 λίτρων V8 το οποίο αυτή τη φορά θα αποδίδει 625 ίππους  (+25 ίππους από την M5) και 800 Nm ροπής (+50 Nm ροπής). Τα νούμερα αυτά όπως είναι λογικό βελτιώνουν και τις επιδόσεις της, καθώς για το 0-100 χλμ./ώρα θα χρειάζεται μόλις 3,3 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητά της να είναι προς το παρόν άγνωστη (η M5 έχει τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα στο M Driver Package).

Αν και οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει δεν είναι ιδιαίτερα καλής ευκρίνειας, διακρίνουμε κάποιες αισθητικές αλλαγές της έκδοσης Competition όπως οι μαύρες γρίλιες και οι μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα. Φυσικά, αλλαγές θα υπάρχουν και στο στήσιμο του αυτοκινήτου, ενώ ο εξοπλισμός θα είναι πλουσιότερος.

Διαβάστε επίσης: Porsche Cayenne με 462 PS καίει 3,2 λίτρα/100 χλμ. (+video)

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σε λίγες ημέρες με την επίσημη παρουσίαση της M5 Competition από την BMW.

Get it on Google Play Download on the App Store