Δυναμικό και με περισσότερη τεχνολογία το νέο Nissan Patrol

Το νέο Nissan Patrol θα κυκλοφορήσει εντός του μήνα στις αγορές της Μέσης Ανατολής, όπου και θα προσφέρεται με φρέσκια εμφάνιση, ανανεωμένο εσωτερικό, με νέες τεχνολογίες, διατηρώντας όμως τον περιπετειώδη κι εκτός δρόμου χαρακτήρα του.


Η Nissan θεωρεί το Patrol ως ένα από τα μοντέλα που απεικονίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φιλοσοφία και την κληρονομιά της Nissan για τα SUV μοντέλα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να οδηγείται στις πλέον απαιτητικές συνθήκες χωρίς να υπολείπεται σε άνεση.

Δείτε ακόμα: Οι τιμές του νέου Nissan Navara στην Ελλάδα

«Το Patrol είναι από τα αγαπημένα μοντέλα μας, το οποίο αντέχει στο πέρασμα του χρόνου», δήλωσε ο Joni Paiva, Αντιπρόεδρος της Nissan για την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία και συνέχισε λέγοντας: «Το νέο Nissan Patrol αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον συνδυασμό της πολυτέλειας, με τις αυξημένες δυνατότητες σε κάθε είδους οδόστρωμα. Το νέο Nissan Patrol θα συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πιστούς του θαυμαστές, τόσο στη Μέση Ανατολή, όσο και σε όλο τον κόσμο». Σε ότι αφορά το σχεδιασμό τώρα, στο εμπρόσθιο μέρος του Patrol υπάρχει η κλασική V-Mοtion σχεδιαστική πινελιά της μάρκας στη μάσκα του σκληροτράχηλου SUV, ενώ εντυπωσιακά είναι τα LED φωτιστικά σώματα που θυμίζουν boomerang. Όμοιου σχεδιασμού είναι και τα πίσω φανάρια, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με μια λωρίδα χρωμίου.

Διαβάστε επίσης: Ιδού το ολοκαίνουργιο Nissan Juke!

Στο εσωτερικό τώρα, η κεντρική κονσόλα είναι νέα και διαθέτει δυο οθόνες, οι οποίες είναι συμβατές με τις τεχνολογίες Apple CarPlay & Android Auto. Τα νέα καθίσματα ξεχωρίζουν με το ποιοτικό δέρμα με το οποίο έχουν «ντυθεί» με τις ραφές να θυμίζουν διαμάντι, ενώ και το τιμόνι έχει νέο σχεδιασμό. Σε αυτό που έδωσε επίσης προσοχή η Nissan είναι στο σύστημα κλιματισμού, το οποίο έχει επανασχεδιαστεί για να προσφέρει την ταχύτερη ψύξη σε ζεστά κλίματα. Πέρα από τον εξοπλισμό άνεσης, το Nissan Patrol διαθέτει και υψηλή τεχνολογία ασφαλείας, όπως το Intelligent Emergency Braking με ανίχνευση πεζών, αλλά και το Intelligent Forward Collision Warning για την αποφυγή οπίσθιων συγκρούσεων. Σε ότι αφορά τους κινητήρες, το νέο Patrol μπορεί να επιλεγεί από τον υποψήφιο αγοραστή, είτε με τον 6κυλινδρο κινητήρα 4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 275 ίππους και 394 Nm ροπής, είτε με τον V8 κινητήρα των 5.6 λίτρων με 400 ίππους και 560 Nm ροπής. Το τελευταίο προσφέρεται με το Hydraulic Body Motion Control, αλλά και το σύστημα 4κίνησης 4×4 All-Mode, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να αλλάζει το πρόγραμμα οδήγησης, ώστε να μπορεί να κινείται ακόμα και σε ακραίες εκτός δρόμου διαδρομές.

Get it on Google Play Download on the App Store