Νέο και «κοστουμάτο» Fiat Panda Trussardi (+video)

H Fiat συνεργάζεται με τον φημισμένο οίκο μόδας Trussardi και παρουσιάζει την πολυτελή εκδοχή του Panda, το οποίο θέλει να αποτελέσει την μοναδική premium πρόταση στα αυτοκίνητα πόλης.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Fiat Panda 0.9 TwinAir 80 HP CNG

Το σικάτο Panda έρχεται να πλαισιώσει τις αντίστοιχες εκδόσεις του 500, το οποίο μέχρι πρότινος είχε το αποκλειστικό προνόμιο σε εκδόσεις του είδους. Το Trussardi βασίζεται στο Cross και ξεχωρίζει χάρις στο καφέ ματ χρώμα («Caffè Italiano» η ονομασία του), το μαύρο χρώμα στα πλαστικά προστατευτικά, τους καθρέπτες, τις ράγες οροφής και τις ζάντες, με τις τελευταίες να φιλοξενούν τα σήματα του διάσημου Ιταλού μόδιστρου, όπως και το αμάξωμα με το πίσω παράθυρο.

Στο εσωτερικό συναντάμε ταπετσαρία ειδικά σχεδιασμένη για το Panda, με το καφέ να κυριαρχεί στον χρωματισμό του ταμπλό (μαρόν ματ, συγκεκριμένα) και τις ραφές σε καθίσματα, ενώ το λογότυπο της Trussardi απαντάται στις ζώνες ασφαλείας, τις επενδύσεις των καθισμάτων και, φυσικά, στο κέντρο του τιμονιού.

Διαβάστε επίσης: Fiat Panda Cross 4×4 vs Suzuki Ignis AWD: Ποιο είναι πιο «κατσίκι» (+video)

Το Panda Trussardi διατίθεται και με τους δύο κινητήρες της γκάμας του ιταλικού μικρού, ήτοι τον ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο των 1.2 λίτρων και 69 ίππων και τον δικύλινδρο τούρμπο των 875 κ.εκ. με τους 85 ίππους. Οι εκδόσεις περιλαμβάνουν δικίνητη και τετρακίνητη μετάδοση, με τις τιμές να ανακοινώνονται από την ελληνική αντιπροσωπεία το προσεχές χρονικό διάστημα.

https://www.youtube.com/watch?v=AYm3CBiDLpQ

Get it on Google Play Download on the App Store