Νέο και πιο δυναμικό Fiat Tipo Sport

Η Fiat ενισχύει περεταίρω την γκάμα του μικρομεσαίου μοντέλου της Tipo με την παρουσία της νέας έκδοσης Sport, η οποία προστίθεται στις εκδόσεις Street, Mirror και S-Design, καλύπτοντας έτσι μια ευρεία γκάμα καταναλωτών.

Δείτε ακόμη: Tο απίστευτο γκάτζετ για το Fiat Uno του 1983 (+video)

Το νέο Fiat Tipo Sport είναι διαθέσιμο μόνο με το 5θυρο αμάξωμα και βασίζεται στην έκδοση S-Design, ενώ όπως υποδηλώνει η ονομασία του διακρίνεται για την πιο σπορτίφ εικόνα του. Εξωτερικά ξεχωρίζει από τους πιο δυναμικού σχεδιασμού προφυλακτήρες, τις προσθήκες στα μαρσπιέ, το διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, την αεροτομή οροφής και τις 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Επιπλέον το Tipo S-Design με το 5θυρο και το Station Wagon αμάξωμα προσφέρεται σε κόκκινο εξωτερικό χρώμα Passione Red με μαύρη οροφή (προαιρετικά). Πρόσθετα, η γυαλιστερή μαύρη μάσκα, οι μαύροι καθρέπτες και τα φιμέ πίσω παράθυρα ενισχύουν ακόμα πιο πολύ την σπορτίφ εμφάνισή αμφοτέρων των εκδόσεων. Στο εσωτερικό ο διάκοσμος είναι μαύρος, ενώ τα καθίσματα με επένδυση δέρμα – ύφασμα αναβαθμίζουν την συνολική του εικόνα.

Η γκάμα των κινητήρων του Tipo Sport και S-Design αποτελείται από τα γνωστά μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.4 λτ. 95 HP, 1.4 λτ. T-Jet 120 HP και τα πετρελαίου 1.3 λτ. Multijet 95 HP και 1.6 λτ. Multijet 120 HP, το τελευταίο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT.

Δείτε ακόμη: Τα μυστικά της οδηγικής απόλαυσης των Alfa Romeo

Το Fiat Tipo Street διαθέτει 16 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου, σκουρόχρωμα παράθυρα, μαύρους καθρέπτες, μάσκα και χειρολαβές των θυρών εξωτερικά και στο εσωτερικό.

Μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς διαθέτει το Tipo Mirror, το οποίο περιλαμβάνει -εκτός άλλων- και το σύστημα πολυμέσων Uconnect με την οθόνη αφής των 7 ιντσών. Αποκλειστικό χρώμα είναι το Venezia Blue, συνδυασμένο με λεπτομέρειες χρωμίου στις χειρολαβές, στη μάσκα, στους καθρέπτες και στα διακοσμητικά των προβολέων ομίχλης. Επίσης, υπάρχουν σήματα Mirror στις μεσαίες κολόνες των θυρών και 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Get it on Google Play Download on the App Store