Νέο μικρό crossover Fiat Argo Trekking

Το μικρό μοντέλο της Fiat, το Argo, το οποίο πωλείται στη Βραζιλία όπου είναι και δημοφιλές, αποκτά νέα έκδοση crossover με την ονομασία Trekking. Το πιο περιπετειώδες Argo Trekking διαθέτει κάποιες απαραίτητες αλλαγές που το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του.

Δείτε ακόμη: Fiat Fullback με νέες χαμηλότερες τιμές

Εξωτερικά το σχεδόν 4 μέτρων μήκους αμάξωμά του ξεχωρίζει από την προσθήκη των μαύρων προστατευτικών τμημάτων στους προφυλακτήρες, στα μαρσπιέ και γύρω από τους θόλους των τροχών, τις αυτοκόλλητες ταινίες, τα λογότυπα Trekking, τις μπάρες οροφής, τους μαύρους καθρέπτες και τις 15 ιντσών ζάντες αλουμινίου με χωμάτινα ελαστικά διαστάσεων 205/60.

Στο εσωτερικό του Fiat Argo Trekking υπάρχουν νέες υφασμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα με πορτοκαλί ραφές και λογότυπα Trekking, σκούρο σήμα στο τιμόνι και γενικά πιο σκουρόχρωμος διάκοσμος συνδυασμένος με διακοσμητικά χρωμίου.

Την κίνηση του Argo Trekking αναλαμβάνει ένας 4κύλινδρος, 8βάλβιδος κινητήρας αιθανόλης Firefly 1.3 λτ. ισχύος 109 ίππων και με ροπή 139 Nm, συνδυασμένος με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο (0-100 χλμ./ώρα σε 12,3 δλ.). Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι αυξημένη κατά 40 χλστ. στα 210 χλστ., όσο είναι δηλαδή σε ένα SUV μοντέλο. Αλλαγές έχουν γίνει ακόμα στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων και στην ηλεκτρική υποβοήθηση του τιμονιού, για να μπορεί να κινηθεί με περισσότερη άνεση στο χώμα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Fiat Panda 0.9 TwinAir 80 HP CNG

Όσο για την τιμή του, το Fiat Argo Trekking κοστίζει 58.990 ρεάλ Βραζιλίας, δηλαδή 13.280 ευρώ και στον εξοπλισμό του περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής 7 ιντσών και φώτα ομίχλης εμπρός.

Get it on Google Play Download on the App Store