Full της οθόνης από την Kia!

Η Kia, θα είναι ακόμα μια μάρκα που στην προσεχή έκθεση της Γενεύης θα μας παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο, ένα πλήρως ηλεκτρικό και 4θυρο μοντέλο. Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του, μας έδωσε μια teaser εικόνα του εσωτερικού του, το οποίο δεν έχει μια, ούτε δύο, αλλά 21 (!) οθόνες αφής!

Όχι δεν διαβάσατε λάθος, όντως υπάρχουν 21 οθόνες αφής στο ταμπλό του πρωτότυπου Kia. Προφανώς και δεν πρόκειται να υιοθετηθεί μια τέτοια εφαρμογή από την μάρκα, αλλά με αυτόν τον τρόπο θέλησε να επισημάνει την εμμονή των κατασκευαστών με τις οθόνες στα εσωτερικά των μοντέλων τους.

Δείτε ακόμη: Νέο Kia e-Soul με έως 204 PS και μεγάλη αυτονομία

Βέβαια αν ξεπεράσουμε το σοκ από τις τόσες οθόνες σε παράταξη, εντυπωσιακό είναι το minimal σχεδίασης τιμόνι που φαίνεται πως έχει αγωνιστικές ρίζες. Όμως πέρα από το περίεργο εσωτερικό, η Kia μας είχε δώσει και μια φωτογραφία του εμπρός μέρους, όπου ξεχωρίζουν τα LED φώτα.

Διαβάστε επίσης: Νέα και υπερσύγχρονη μονάδα Kia στο Περιστέρι

Το concept δεν έχει λάβει ακόμα ονομασία, αλλά σίγουρα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον κινητήρα και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά του θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, όταν θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Get it on Google Play Download on the App Store