Αυτό είναι το ανανεωμένο Honda HR-V

Η Honda παρουσίασε το ανανεωμένο HR-V, το οποίο έχει να επιδείξει μία σειρά από αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, κάνοντας έτσι την ανανέωσή του μία ανανέωση ουσίας και όχι απλώς εμφάνισης.

Δείτε ακόμη: Ενέργειες σε περίπτωση υπερθέρμανσης του κινητήρα

Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Honda HR-V, έχει να επιδείξει πιο τονισμένο εμπρός μέρος, χάρη στη νέα γυαλιστερή μάσκα χρωμίου, στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με τη μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, στους κυκλικούς προβολείς ομίχλης και στα ανασχεδιασμένα LED φώτα.

Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι πιο ήπιες με το χρώμιο να κάνει πάλι αισθητή την παρουσία του και τα φώτα να έχουν πιο σκούρο κρύσταλλο και να είναι LED. Νέες είναι οι ζάντες αλουμινίου καθώς και η εξαγωγή της εξάτμισης. Μάλιστα η Honda τονίζει πως πλέον το HR-V θα είναι διαθέσιμο με 8 συνολικά χρώματα αμαξώματος, ανάμεσα στα οποία και το νέο Midnight Blue Beam Metallic που βλέπουμε και στις πιο πάνω εικόνες.

Στο εσωτερικό το Honda HR-V παραμένει σύμφωνα με την ιαπωνική μάρκα εξαιρετικά πρακτικό, χάρη και στην ύπαρξη του συστήματος Magic Seat με τα πίσω καθίσματα να αναδιπλώνονται και να ανασηκώνονται. Αλλαγές υπάρχουν στα εμπρός καθίσματα που είναι ανασχεδιασμένα για μεγαλύτερη άνεση, ενώ οι επενδύσεις είναι ποιοτικότερες.

Κάτω από το καπό του, το ανανεωμένο Honda HR-V αρχικά θα έχει τον 1.5 λτ. i-VTEC με τους 130 ίππους και τα 155 Nm ροπή. Για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 10,7 δλ. με το εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο και 11,2 δλ. με το αυτόματο CVT. Σύμφωνα με την ίδια τη μάρκα η μέση κατανάλωσή του είναι στα 5,3 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 121 γρ./χλμ. CO2. Το μοτέρ αυτό έχει δεχθεί αλλαγές προκειμένου να έχει ποιοτικότερη λειτουργία, με μειωμένους κραδασμούς και θόρυβο, ενώ σύμφωνα με την ίδια τη μάρκα πάντοτε, έχει βελτιωθεί η ηχομόνωση και η ποιότητα κύλισης του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Πρόστιμα για όσους αφήνουν το αυτοκίνητο στο ρελαντί

Όσων αφορά στις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, θα πρέπει να περιμένουμε το 2019 οπότε και θα κάνει την εμφάνισή του η έκδοση 1.5 λτ. Turbo (τον οποίο έχουμε δει σε εκδόσεις έως και 193 ίππων) καθώς και η 1.6 λτ. diesel.

Get it on Google Play Download on the App Store