Ανανεωμένα Honda Civic Type R και NSX

Η Honda ανακοίνωσε την παρουσία του αναβαθμισμένου Civic Type R και του επίσης ανανεωμένου supercar NSX, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα σήμερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Δείτε ακόμη: Honda Civic Type R EP3 «γαζώνει» στην autobahn (+video)

Το ανανεωμένο Civic Type R, που προορίζεται για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών,  ξεχωρίζει χάρις στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Συγκεκριμένα στους πλευρικούς αεραγωγούς έχει προστεθεί μια «λεπίδα», όπως έχει γίνει αντίστοιχα και στις πιο απλές εκδόσεις. Φυσικά κυριότερη διαφορά, αφορά την προσθήκη του χρώματος Boost Blue των φωτογραφιών, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το «Τάπερ».

Στο εσωτερικό υπάρχει νέο τιμόνι με επένδυση alcantara και βελτιωμένο σύστημα πολυμέσων, σε αντίθεση με το στήσιμο όπου οι Ιάπωνες αφιέρωσαν σημαντικά παραπάνω χρόνο. Νέο είναι το σύστημα Active Sound Control, που αλλάζει τον ήχο του κινητήρα ανάλογα του προγράμματος λειτουργίας, μέσω των ηχείων.

Οι Αμερικανοί παραπονέθηκαν για την σκληρότητα της ανάρτησης, οπότε οι μηχανικοί της Honda αναθεώρησαν το λογισμικό στα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, ώστε η κύλιση στην Comfort λειτουργία να είναι καλύτερη (Sport και +R παραμένουν ως είχαν). Οι πίσω βραχίονες είναι πιο σφιχτοί, προς βελτίωση της πρόσφυσης του πίσω μέρους, ενώ νέα είναι και τα τακάκια των φρένων.

Διαβάστε επίσης: Ανανέωση μέσα – έξω για το Honda Civic

Στο ανανεωμένο Honda NSX, προστέθηκε στην γκάμα των χρωμάτων του η νέα επιλογή «Indy Yellow Pearl II». Αυτή η απόχρωση έρχεται από το πρώτο NSX και το S2000 που πωλούνταν στην Ευρώπη.

 

Get it on Google Play Download on the App Store