Έτσι θα είναι τα Hyundai στο μέλλον

Την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης διάλεξε η Hyundai  προκειμένου να παρουσιάσει το νέο της πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο ονομάζεται Le Fil Rouge. Σύμφωνα με την ίδια ενώνει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της, σε μια νέα αισθητική προσέγγιση.

Δείτε ακόμη: Πρωτοπόρος η Hyundai με το ηλεκτρικό Kona

Μία προσέγγιση που η Hyundai ονομάζει Sensuous Sportiness και στοιχεία της θα δούμε σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα σταδιακά, είτε αυτά είναι μικρά, είτε μεγάλα SUV. Στόχος της κορεάτικης μάρκας είναι μέσα από την σχεδίαση να καταφέρει να κάνει τα αυτοκίνητά της να αποκτήσουν συναισθηματική αξία και να γίνουν περισσότερο ποθητά.

Όσον αφορά στα στοιχεία από το παρελθόν του, οι σχεδιαστές του Le Fil Rouge διατείνονται πως στις γραμμές του βλέπουμε κάποιες αναφορές στο πρώτο Hyundai Coupe Concept το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 1974. Από την άλλη, το μακρύ μεταξόνιο, οι μεγάλοι τροχοί και οι κοντοί πρόβολοι εμπρός και πίσω, φροντίζουν ώστε το αυτοκίνητο να είναι εξίσου δυναμικό σε εμφάνιση και σε οδικά χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Νέο Kia Ceed Sportswagon

Οι τέσσερις πόρτες του αμαξώματος ανοίγουν αντικριστά και αποκαλύπτουν ένα άκρως φουτουριστικό εσωτερικό, στο οποίο κυριαρχούν οι «καθαρές» σχεδιαστικά επιφάνειες, οι ψηφιακές οθόνες και τα πάνελ αφής που έχουν αντικαταστήσει τα παραδοσιακά κουμπιά.

Get it on Google Play Download on the App Store