Η Hyundai έχει βάλει στο μάτι την Porsche

Φόρα φαίνεται πως έχει πάρει η Hyundai και δεν την σταματάει τίποτα καθώς μετά το i30 N μάλλον της άνοιξε η όρεξη και θέλει και άλλα μοντέλα, ακόμη πιο γρήγορα. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για κεντρομήχανο μοντέλο, το οποίο θα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ακόμη και την Porsche Cayman.

Δείτε ακόμη: Τα 10 δημοφιλέστερα μικρομεσαία στον κόσμο το 2017

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η Hyundai εξελίσσει έναν νέο, ισχυρό βενζινοκινητήρα ονόματι Theta III, η ιπποδύναμη του οποίο θα αγγίζει τους 400 ίππους.

Το μοτέρ αυτό λέγεται πως θα τοποθετηθεί σε νέο μοντέλο της Hyundai και μάλιστα στο κέντρο και όχι εμπρός όπως συνέβαινε μέχρι τώρα στην γκάμα της μάρκας, κάτι που φυσικά φέρνει σε όλους συνειρμικά στο μυαλό το πρωτότυπο RM16N, που βλέπουμε και στις πιο πάνω εικόνες.

Διαβάστε επίσης: Νέα BMW X4: Μεγαλύτερη και πιο ισχυρή από ποτέ (+video)

Ακόμη και αν αυτές οι πληροφορίες δεν βγουν αληθινές, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πως στελέχη της κορεάτικης μάρκας έχουν επιβεβαιώσει πως θα πρέπει στο μέλλον να περιμένουμε και άλλο σπορ μοντέλο. Επομένως…. όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και καμένο ελαστικό…

Get it on Google Play Download on the App Store