Hyundai i30 N βελτιωμένο από την… Hyundai

Τις περισσότερες φορές βλέπουμε γρήγορες εκδόσεις αυτοκινήτων να καταλήγουν στα χέρια βελτιωτικών εταιρειών, οι οποίες τα περιποιούνται αναλόγως… Αυτή τη φορά όμως θα κάνουμε μία εξαίρεση στον κανόνα, καθώς είναι η ίδια η μάρκα που παρουσιάζει μία βελτιωμένη έκδοση για το αυτοκίνητό της.

Δείτε ακόμη: Όλα τα μοντέλα της έκθεση αυτοκινήτου Παρίσι 2018

Ο λόγος για την Hyundai και το i30 N Option, το οποίο σύμφωνα με την ίδια μας δίνει μία γεύση από το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το σπορ τμήμα της στο μέλλον. Και αυτό γιατί το i30 N Option, το οποίο θα παρουσιαστεί στο κοντινό μέλλον… όπως λένε οι ιθύνοντες της μάρκας, έχει μία σειρά από αξεσουάρ που τονίζουν τον δυναμικό του χαρακτήρα και το κάνουν μοναδικό.

Σε αυτό υπάρχουν 25 νέα αξεσουάρ. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουμε τα κάρμπον αεροδυναμικά βοηθήματα, τα αυτοκόλλητα στις πόρτες, το κάρμπον καπό με τους αεραγωγούς, οι δύο διπλές απολήξεις εξάτμισης, τον αεροδυναμικό διαχύτη, τη θηριώδη αεροτομή πίσω και τις ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Το χρώμα του αμαξώματος έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτή την έκδοση και είναι άσπρο ματ.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο Hyundai i30 N με 320 ίππους (+video)

Από την άλλη στο εσωτερικό υπάρχουν ενθέσεις ανθρακονημάτων στο ταμπλό, επενδύσεις από αλκαντάρα, νέα καθίσματα μπάκετ, κόκκινες λεπτομέρειες, σήματα N και πεντάλ και λεβιές ταχυτήτων από αλουμίνιο.

Get it on Google Play Download on the App Store