Ιδού η 6η γενιά Subaru Outback

Την έκθεση της Νέας Υόρκης επέλεξε η Subaru για να παρουσιάσει το νέο της Outback, το οποίο αισίως μπήκε στην 6η του γενιά.

Ουσιαστικά το Outback είναι η Crossover version του Legacy, το οποίο σύμφωνα με τους ανθρώπους της Subaru προσφέρεται καλύτερο από ποτέ, ενσωματώνοντας τα απαραίτητα χαρακτηριστικά περιπέτειας που αναζητούν οι αγοραστές της εν λόγω κατηγορίας.

Δείτε ακόμη: Παραγωγή μόλις 8 μοντέλων για το Subaru STi Final Edition!

Έτσι λοιπόν το νέο Outback διακρίνεται με τα πλαστικά προστατευτικά, τα οποία καλύπτουν μεγάλη έκταση των προφυλακτήρων, ενώ ιδιαίτερο δυναμισμό προσθέτει η εξάγωνη γρίλια, η οποία έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από την προηγούμενη γενιά. Τα φωτιστικά σώματα διαθέτουν LED στοιχεία, ενώ γενικότερα το αμάξωμα κατορθώνει να αποπνέει τον απαιτούμενο δυναμισμό, άψογα ταιριασμένο με την κομψότητα. Το νέο Outback πατάει στην καινούρια πλατφόρμα Subaru Global Platform, η οποία είναι όμοια με του Legacy και η οποία έχει 70% περισσότερη στρεπτική ακαμψία, όντας παράλληλα κατά 100% καλύτερη στον τομέα της πλευρικής ακαμψίας, συγκριτικά πάντα με την 5η γενιά του μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Με 260 ίππους τo επόμενο Subaru BRZ;

Σε ότι αφορά την κινητήρια γκάμα τώρα, το Outback θα κινείται από δυο κινητήρες βενζίνης. Ο πρώτος είναι ένας 2,5 λίτρων απόδοσης 185 αλόγων, ενώ υπάρχει κι ένας 2,4 λίτρων, ισχυρότερος με την συνολική του απόδοση να αγγίζει τους 263 ίππους, όντας ο ίδιος που κινείται το Legacy. Αμφότεροι οι κινητήρες αυτοί θα συνεργάζονται με το CVT κιβώτιο, το οποίο διαθέτει και σειριακή λειτουργία!

Σε ότι αφορά την καμπίνα, εδώ οι άνθρωποι της Subaru έκαναν εξαιρετική δουλειά, προσφέροντας ποιότητα και αυξημένες δόσεις τεχνολογίας. Έτσι στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει μια οθόνη αφής 11,6 ιντσών, για το σύστημα infotainment, η οποία διαθέτει τα πρωτόκολλα συνδεσιμότητας Apple Car Play και Android Αuto, ενώ προσφέρονται και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Get it on Google Play Download on the App Store