Ιδού το εσωτερικό του νέου Land Rover Defender

Μια διαρροή φωτογραφίας που εκθέτει μερικά εκ των μεγαλο-στελεχών της μάρκας, ήρθε στη δημοσιότητα και απεικονίζει το εσωτερικό του νέου Defender.

Η βρετανική μάρκα έχει αναφερθεί κατά καιρούς στο νέο της Defender, λέγοντας πως η νέα του γενιά θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, ενώ θα διαθέτει και δυο διαφορετικά μήκη αμαξώματος. Βέβαια ουδείς έχει δημοσιοποιήσει τις νέες τεχνικές λεπτομέρειες μιας και έχουμε αρκετό καιρό μέχρι την επίσημη παρουσίαση.

Δείτε ακόμη: Land Rover Vs οβίδα άρματος! (+video)

Όμως μια διαρροή στο διαδίκτυο μας αποκάλυψε μια μικρή γεύση για το πώς θα είναι η καμπίνα του, η οποία αναμένεται να είναι αρκετά πιο ποιοτική και τεχνολογικά προηγμένη από το προηγούμενο μοντέλο. Η φωτογραφία απεικονίζει κάποια έκδοση του Defender με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και ένα τετράκτινο, πολυλειτουργικό τιμόνι.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Land Rover Defender σκληραγωγείται (+video)

Ο πίνακας οργάνων φαίνεται πως θα είναι ψηφιακός, ενώ διακρίνεται και μια ψηφιακή οθόνη στο ανώτερο σημείο της κεντρικής κονσόλας, προφανώς για το χειρισμό του συστήματος infotainment. Βέβαια εντύπωση μας κάνει το γεγονός πως τα πεντάλ του φρένου και του γκαζιού αναγράφονται αντίστοιχα «Stop» και «Go»!

 

Get it on Google Play Download on the App Store