Ιντριγκάρουν οι πρώτες εικόνες του MINI JCW GP

Οι πρώτες εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα, αποκαλύπτουν μικρές λεπτομέρειες του νέου «καυτού» μοντέλου της ΜΙΝΙ, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ρήση: «Τα ακριβά και καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκάλι».

Η ΜΙΝΙ τον περασμένο Νοέμβριο είχε ανακοινώσει πως θα κατασκευάσει την νέα γενιά του ΜΙΝΙ John Cooper Works GP, του σκληροπυρηνικού μοντέλου της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020. Τώρα έδωσε 3 φωτογραφίες από εξωτερικές λεπτομέρειες του μοντέλου, δίνοντας παράλληλα και με το σταγονόμετρο μερικές πληροφορίες για αυτό.

Δείτε ακόμη: Πιο «καθαρό», το ίδιο ισχυρό το MINI John Cooper Works (+video)

Για την ακρίβεια η βρετανική μάρκα ανέφερε ότι η παραγωγή θα περιοριστεί σε μόλις 3.000 μονάδες, ενώ ο 2λιτρος turbo κινητήρας θα αποδίδει περισσότερους από 300 ίππους. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η ΜΙΝΙ, το νέο μοντέλο επιδόσεων, αναμένεται να έχει κι ένα άκρως δυναμικό παρουσιαστικό, με πλήθος αεροδυναμικών βοηθημάτων. Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο που διακρίναμε είναι η αεροτομή οροφής δυο μερών, που έχει χαραγμένα τα αρχικά «GP» κι εν συνεχεία οι όμορφες ζάντες, αλλά και ο διαχύτης που ενσωματώνεται στον πίσω προφυλακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Προσφορά για MINI Cooper S Countryman

Πέρα από τον πανίσχυρο κινητήρα, η συγκεκριμένη έκδοση θα διακρίνεται και για την χρήση προηγμένων υλικών με σκοπό τη διατήρηση του βάρους σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα. Από εκεί και έπειτα η τοποθέτηση σπορ ανάρτησης θεωρείται παραπάνω από σίγουρη, όπως επίσης και τα ισχυρότερα φρένα. Βελτιώσεις που σκοπό έχουν πέρα από το να απογειώσουν την οδηγική αίσθηση να βελτιώσουν και το χρόνο του μοντέλου στη πίστα του Nurburgring, συγκριτικά με τα 8’ 23’’ που είχε πετύχει η προηγούμενη γενιά του MINI JCW GP.

Get it on Google Play Download on the App Store