Νέο παγκόσμιο μικρό SUV Kia Sonet

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Δελχί, η Kia αποκάλυψε το νέο πρωτότυπο παγκόσμιο compact SUV μοντέλο της Sonet, το οποίο αρχικά θα λανσαριστεί στην Ινδία το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Δείτε ακόμη: Ιδού η 4η γενιά του νέου Kia Sorento

Αν και πρωτότυπο δείχνει πως θα είναι σε μεγάλο βαθμό το αυτοκίνητο παραγωγής και όπως φαίνεται θα έχει πολύ μοντέρνο σχεδιασμό με σπορτίφ στοιχεία. Μπροστά κυριαρχεί η μεγάλη χαρακτηριστική μάσκα «Tiger nose», τα λεπτά φωτιστικά σώματα και ο έντονα ανάγλυφος προφυλακτήρας με τον ευμεγέθη κεντρικό αεραγωγό και τους μικρούς πλαϊνούς. Πολλές καμπύλες επιφάνειες υπάρχουν και στα πλαϊνά του Sonet, ενώ πίσω διακρίνονται τα μακρόστενα φώτα που ενώνονται μεταξύ τους. Τον περιπετειώδη χαρακτήρα του ενισχύουν με την σειρά τους τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά τμήματα στους προφυλακτήρες, στα μαρσπιέ και στους θόλους των τροχών.

Για το εσωτερικό δεν δόθηκαν φωτογραφίες, ωστόσο η Kia αναφέρει ότι εξοπλίζεται με μια μεγάλη οθόνη 10,25 ιντσών του συστήματος πολυμέσων και με ηχοσύστημα Bose. Επίσης, διαθέτει άνετους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Kia XCeed 1.4 T-GDi 140 hp (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store