Νέο crossover Lada Vesta Cross sedan

H Lada διευρύνει την γκάμα του μικρομεσαίου μοντέλου της Lada Vesta με την προσθήκη της νέας crossover έκδοσης Lada Vesta Cross sedan. Εξωτερικά, την πιο «περιπετειώδη» εμφάνιση του νέου Vesta Cross τονίζουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες με τα μαύρα προστατευτικά τμήματα χαμηλά και τις ασημί ποδιές και τα μαύρα πλαστικά γύρω από τους θόλους των τροχών και στα μαρσπιέ για την προστασία από μικρογρατσουνιές.

Δείτε ακόμη: Οι επιδόσεις της νέας 1.300άρας Mercedes Α-Class

Επίσης, εξοπλίζεται με 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ενώ η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος στα 203 χιλιοστά (όσο ενός SUV) του δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί σε κακοτράχαλες διαδρομές και σε οδοστρώματα κακής ποιότητας γεμάτα βαθιές λακκούβες και μπαλώματα.

Στο εσωτερικό του Lada Vesta Cross sedan υπάρχουν νέα διακοσμητικά στοιχεία σε αποχρώσεις γκρι ή πορτοκαλί, νέες επενδύσεις και υλικά από οικολογικό δέρμα.

Για την κίνησή του θα υπάρχουν τα μηχανικά σύνολα των 1.6 λτ. με 106 ίππους και των 1.8 λτ. με 122 ίππους, συνδυασμένα με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο. Η τιμή του στην Ρωσία θα ξεκινά από τα περίπου 740.000 ρούβλια, δηλαδή κοντά στα 9.640 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Εκατομμύρια για σπάνια BMW διάσημου Έλληνα!

Get it on Google Play Download on the App Store