Ένα Range Rover μόνο για αστροναύτες!

Μια special έκδοση δημιούργησε η Land Rover και το τμήμα Special Vehicle Operations, η οποία θα διατεθεί μόνο για όσους ταξιδέψουν στο διάστημα με το διαστημόπλοιο της Virgin Galactic.

H ειδική αυτή έκδοση έχει την ονομασία Range Rover Astronaut Edition, αποτελώντας την limited edition της ναυαρχίδας της μάρκας, η οποία θα διατεθεί στους μελλοντικούς αστροναύτες της Virgin Galactic.

Δείτε ακόμη: Νέο Range Rover mild hybrid 48V με 400 ίππους

Το ειδικό αυτό μοντέλο θα ξεχωρίζει από το ιδιαίτερο Zero Gravity Blue χρώμα του, εμπνευσμένο από την απόχρωση του νυχτερινού ουρανού, θα φέρει και τα λογότυπα Astronaut Edition, ενώ το φως του πλαϊνού καθρέφτη προβάλει τη σιλουέτα του Virgin Galactic SpaceShipTwo στο έδαφος. Εξαιρετικά προσεγμένη είναι και η καμπίνα της ειδικής αυτής έκδοσης, όπου το περίγραμμα από διάφορα αεροσκάφη υπάρχει ενσωματωμένο στα δερμάτινα καθίσματα, όπως και στην κεντρική κονσόλα, η οποία είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα. Στο πλαίσιο της εξατομίκευσης θα υπάρχουν χειρολαβές αλουμινίου, οι οποίες θα είναι χαραγμένες και θα έχουν τα αρχικά του εκάστοτε αστροναύτη στα προσκέφαλα.

Διαβάστε επίσης: Παλιό Toyota Hilux ταπεινώνει Range Rover (+video)

Στη βάση της ποτηροθήκης υπάρχει ένα μικρό μέρος από τις ρόδες του διαστημοπλοίου, με χαραγμένο το μήνυμα του Richard Branson «Θα τα πούμε εκεί πάνω», ενώ θα υπάρχουν και πληροφορίες που αφορούν την πτήση του ιδιοκτήτη.

Η έκδοση Astronaut βασίζεται στο Range Rover Autobiography, που αποτελεί την κορυφαία έκδοση του Range Rover, η οποία κινείται με ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα με συνολική ισχύ 404 ίππων, όπου η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία αγγίζει τα 42 χλμ.!

Get it on Google Play Download on the App Store