Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα Mercedes GLA

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 11 Δεκεμβρίου, η Mercedes θα πραγματοποιήσει την πρώτη στην ιστορία της ψηφιακή παρουσίαση ενός νέου της μοντέλου, το οποίο θα είναι η ολοκαίνουργια GLA.

Δείτε ακόμη: Τρομερή Mercedes CLK DTM AMG σε αστρονομική τιμή

Για παράδειγμα, η επαυξημένη πραγματικότητα δεν είναι μόνο ένα χαρακτηριστικό στη νέα Mercedes GLA, αλλά παίζει επίσης ένα συναρπαστικό ρόλο στην παρουσίαση του νέου μοντέλου από τους Ola Källenius, Πρόεδρο της Daimler AG και της Mercedes-Benz AG, και τον Gorden Wagener, Chief Design Officer της Daimler Group.

Η νέα GLA, είναι το όγδοο κατά σειρά μοντέλο της νέας μικρομεσαίας γκάμας της μάρκας και το μικρότερο στην οικογένεια των SUV της Mercredes. Σημαντική αλλαγή σε σχέση με την υπάρχουσα είναι η αύξηση του ύψους του αμαξώματος κατά 10 εκατοστά. Αυτό θα ενισχύει τον SUV χαρακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των εσωτερικών χώρων.

Δείτε ακόμη: Νέες Mercedes GLE και GLS 63 S με 612 ίππους

Στον τομέα των κινητήρων αναμένεται να εφοδιάζεται με τους γνωστούς βενζίνης των 1.33 λτ. ισχύος έως 163 ίππων, τον 2λιτρο με απόδοση από 190 ίππους και τους πετρελαίου των 1.5 λτ. 2.0 λτ. με ισχύ έως 190 ίππους. Δεδομένη θεωρείται και η παρουσίαση πιο σπορ μοντέλου AMG.

Get it on Google Play Download on the App Store