Νέο Mitsubishi Shogun Sport SVP ειδικών αποστολών!

Το Mitsubishi Shogun Sport (γνωστό και ως Pajero Sport), το οποίο ξεχωρίζει για τον σκληροτράχηλο εκτός δρόμου χαρακτήρα του, παρουσιάστηκε στην πιο ειδικών αποστολών έκδοση SVP Concept, έτσι ώστε να ενισχύσει περεταίρω τον περιπετειώδη προσανατολισμό του.

Δείτε ακόμη: Tέλος εποχής για το Mitsubishi Pajero!

Το πρωτότυπο Shogun Sport SVP εφοδιάζεται επιπλέον με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών μαύρου χρώματος με κόκκινο περίγραμμα, με χωμάτινα ελαστικά διαστάσεων 265/60, με σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, με προβολείς στη μάσκα και με LED στην οροφή και με πρόσθετες επεκτάσεις στους θόλους των τροχών για να καλύψουν τα φαρδύτερα κατά 40 χιλιοστά μετατρόχια. Επιπλέον, φέρει σπόιλερ, νέα μάσκα, μαύρο λογότυπο Shogun Sport στο εμπρός καπό, αυτοκόλλητα στα πλαϊνά και λογότυπο στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Στο εσωτερικό περιλαμβάνονται ειδικές επενδύσεις με πρόσθετη πλευρική ενίσχυση στα καθίσματα, καθώς και κόκκινος φωτισμός LED, που ταιριάζει με τις κόκκινες εξωτερικές λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη: «Εφιαλτικό» Mitsubishi Evo τρομοκρατεί στην πίστα (+video)

Αλλαγές έχουν γίνει και στις αναρτήσεις του Mitsubishi Shogun Sport SVP Concept, σε συνεργασία με την Walkinshaw Performance Limited και την Koni, προκειμένου να ταιριάζει και το συγκεκριμένο σετ ζαντών και ελαστικών, προσφέροντας επιπλέον άνεση εκτός δρόμου και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά στην άσφαλτο.

Μηχανικά το Shogun Sport SVP Concept χρησιμοποιεί τον 2.4 λτ. ντίζελ κινητήρα ισχύος 181 ίππων και 430 Nm ροπής, σε συνδυασμό με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και την τετρακίνηση Super Select 4WD με μπλοκέ κεντρικό και πίσω διαφορικό.

Το Shogun Sport SVP προαναγγέλλει ένα νέο πακέτο SVP Pack, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για το Shogun Sport προς τα τέλη του καλοκαιριού και χρησιμοποιείται για να μετρήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τα χαρακτηριστικά του πακέτου. Όπως και οι προηγούμενες γενιές του Mitsubishi Shogun Sport, έτσι και η υπάρχουσα τρίτη κατά σειρά βασίζεται στο L200, με αρκετές όμως διαφορές. Για όσους θυμούνται, το πρώτης γενιάς Pajero Sport πωλούνταν και στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 λτ. 163 PS CVT 4WD

Get it on Google Play Download on the App Store