Υβριδικά γκάζια με το νέο Toyota Corolla GR Sport!

Μπορεί να γνωρίσαμε από κοντά το νέο Toyota Corolla προ ολίγων ημερών, αλλά η ιαπωνική φίρμα ήδη ανακοίνωσε δυο νέες εκδόσεις του μοντέλου, που θα παρουσιαστούν στη Γενεύη!

Το Corolla GR Sport ουσιαστικά είναι η σπορ έκδοση του Corolla, την οποία επιμελείται το τμήμα Gazoo Racing (TGR) κι όπως πολύ καλά καταλάβατε έχει σκοπό να κερδίσει ένα πιο νεανικό και σπορτίφ κοινό. Οι επεμβάσεις αφορούν μόνο την εμφάνιση, μιας και μηχανικά δεν έχει γίνει κάτι. Προς το παρόν τουλάχιστον!

Δείτε ακόμη: Από 17.100 ευρώ το νέο Toyota Corolla

Έτσι λοιπόν το Τοyota Corolla GR Sport, διαθέτει μερικές στιλιστικές τροποποιήσεις στον εμπρός προφυλακτήρα, με τους εμπρός προβολείς ομίχλης να διαθέτουν διαφορετικό σχεδιασμό. Στο οπίσθιο μέρος του δημοφιλούς ιαπωνικού μοντέλου, υπάρχει νέος διαχύτης, ενώ ξεχωρίζουν το λογότυπο GR Sport στην πόρτα του χώρου αποσκευών, αλλά και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης. Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στο αγοραστικό κοινό από τις αρχές του επόμενου χρόνου (για τις ευρωπαϊκές αγορές), αποκλειστικά με το χρώμα Dynamic Grey που βλέπετε στις φωτογραφίες και θα κινείται μόνο με τα δυο υβριδικά σύνολα 1,8 (με τους 122 ίππους) και 2 λίτρων (με τους 181).

Διαβάστε επίσης: Πωλείται το πισωκίνητο Toyota Auris των 1.000 ίππων της Papadakis Racing

Πέρα όμως από αυτή τη σπορ έκδοση, η Toyota θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης και ακόμα μια νέα, που θα φέρει το όνομα Trek και η οποία θα συνοδεύει το Corolla Touring Sports, όντας προϊόν εξέλιξης με την ομώνυμη εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων. Η έκδοση Trek απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και των εξορμήσεων, μιας και το Corolla έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά, ενώ έχουν προσαρτηθεί και προστατευτικά στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, αλλά και στα πλαϊνά μαρσπιέ. Η Trek έκδοση θα γίνει διαθέσιμη από αυτόν τον Αύγουστο.

Get it on Google Play Download on the App Store