Νέα Nissan Micra, Qashqai και X-Trail N-TEC

Η Nissan ξεκινάει το νέο έτος και τη δεκαετία, με το λανσάρισμα των νέων Micra, Qashqai και X-Trail στην ειδική έκδοση N-TEC. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά εξωτερικά, πλούσιο εξοπλισμό και υψηλή τεχνολογία.

Δείτε ακόμη: Στην Αράχωβα με το Nissan X-Trail 1.3 160 PS DCT

Ξεκινώντας από το δημοφιλέστερο μοντέλο της Nissan, το Qashqai, στην έκδοση N-TEC ξεχωρίζει εξωτερικά από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών. Ίδιας απόχρωσης είναι η μάσκα και οι καθρέπτες, ενώ πιο σκούρα είναι τα εμπρός φωτιστικά σώματα. Το λογότυπο N-TEC στην πόρτα του χώρου αποσκευών, αποτελεί μια ακόμα ειδοποιό διαφορά.

Στο εσωτερικό του Qashqai N-TEC την εμφάνιση και ποιότητα ενισχύουν με την σειρά τους τα καθίσματα από PVC/Alcantara. Αναβαθμισμένη είναι και η τεχνολογία με τα συστήματα ProPILOT, Intelligent Park Assit και το σύστημα πολυμέσων NissanConnect.

Δείτε ακόμη: Πρωτοποριακό ηχομονωτικό υλικό από τη Nissan

Ανάλογα χαρακτηριστικά διαθέτει και το μεγαλύτερο X-Trail N-TEC. Εφοδιάζεται με μαύρες ζάντες 18 ιντσών, σκουρόχρωμη μάσκα, καθρέπτες και ράγες οροφής. Περιλαμβάνεται ακόμη το μεταλλικό χρώμα και τα διακοσμητικά στα μαρσπιέ με το φωτισμό. Στάνταρ είναι ακόμη το ProPILOT και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το μικρότερο Micra N-TEC βασίζεται στην έκδοση Acenta. Διαθέτει και αυτό μαύρες ζάντες 17 ιντσών, σκουρόχρωμες λεπτομέρειες και εμπρός φώτα ομίχλης. Το NissanConnect σύστημα πολυμέσων, περιλαμβάνει πλοήγηση, καθώς και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Στάνταρ είναι και το σύστημα αυτόνομης πέδησης.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 160 PS DCT

Τέλος, η N-TEC έκδοση θα είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2020.

Get it on Google Play Download on the App Store