Προ των πυλών το νέο Subaru Outback

Στις 17 Απριλίου θα ξεκινήσει το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, όπου εκεί θα παρουσιαστεί η νέα γενιά του Subaru Outback. Μέχρι τότε η Subaru φροντίζει να μας δίνει teaser εικόνες από το νέο μοντέλο.

Μπορεί οι δυο εικόνες που μας έδωσε η ιαπωνική εταιρεία να μην αποκαλύπτουν πολλά, εν τούτοις μπορούμε να αντιληφθούμε πως θα είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Μηχανικές λεπτομέρειες δεν έχουν δημοσιευτεί προς το παρόν.

Δείτε ακόμη: Παραγωγή μόλις 8 μοντέλων για το Subaru STi Final Edition!

Στον εξωτερικό σχεδιασμό τώρα, η φωτογραφία που είδαμε σήμερα αποκαλύπτει μια σειρά από κάθετα τοποθετημένα LED φώτα, τα μαύρα πλαστικά στους θόλους, αλλά και τις όμορφες μαύρες ζάντες. Σε ότι αφορά την καμπίνα τώρα, η Subaru δημοσιοποίησε και μία εικόνα από το εσωτερικό του Outback. Εκεί ξεχωρίζει η μεγάλη και κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής, η οποία προφανώς και ελέγχει το σύστημα infotainment κι ενδεχομένως κι άλλες παραμέτρους του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Πόσα άλογα βγάζει ο boxer των Toyota GT86/Subaru BRZ; (+video)

Επίσημη ενημέρωση για τους κινητήρες δεν έχουμε προς το παρόν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει κοινή γκάμα με του Legacy, στην οποία υπάρχουν πέρα από ατμοσφαιρικοί και turbo κινητήρες, με το σύστημα τετρακίνησης να έρχεται ως στάνταρ.

Οι φανατικοί της μάρκας λίγο υπομονή μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Outback, το οποίο υπολογίζεται να εισαχθεί στις παγκόσμιες αγορές στα τέλη του τρέχοντος έτους!

Get it on Google Play Download on the App Store