Νέες εκδόσεις Beats για τα SEAT Ibiza και Arona

H SEAT παρουσιάζει δυο νέες εκδόσεις για τα Ibiza και Arona, με έμφαση στην ηχητική απόλαυση και την ξεχωριστή εμφάνιση.

Η γνωστή εταιρία μουσικών ειδών Beats, που δημιουργήθηκε από τον φημισμένο rapper Dr.Dre, εξέλιξε το BeatsAudio Sound πριν ένα χρόνο και η SEAT το χρησιμοποιούσε ως προαιρετικό εξοπλισμό σε όλη τη γκάμα της. Τώρα παρουσιάζει τις αντίστοιχες εκδόσεις των Ibiza και Arona, μαζί με μια σειρά από στιλιστικά στοιχεία που χαρίζουν ιδιαίτερο τόνο στα ισπανικά best sellers.

Το πακέτο του βασικού εξοπλισμού θα περιλαμβάνει το σύστημα Full Link (MirrorLink, Android Auto και CarPlay) το οποίο εξασφαλίζει την εύκολη συνδεσιμότητα με smartphone, αλλά και το νέο SEAT Digital Cockpit, έναν πίνακα οργάνων-οθόνη που μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως από τον οδηγό μέσω του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών ή μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή SEAT Arona 1.5 TSI 150 PS FR

Επιπλέον τα Ibiza και Arona Beats διαθέτουν φώτα ημέρας LED και προβολείς Full-LED, ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα, φώτα ομίχλης και χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων. Στο εσωτερικό, πέραν του Digital Cockpit, ξεχωρίζουν οι φωτιζόμενες πλαϊνές διακοσμητικές λεπτομέρειες και ο ambient φωτισμός σε πορτοκαλί και άσπρη απόχρωση. Όμορφη “πινελιά” και το λογότυπο BeatsAudio στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.

Οι εξωτερικοί καθρέφτες είναι βαμμένοι σε Eclipse Orange, όπως και τα πλαίσια από τα φώτα ομίχλης, ενώ στο εσωτερικό το πλαίσιο του ηχοσυστήματος, ο λεβιές ταχυτήτων, οι ραφές στο δερμάτινο τιμόνι και το χειρόφρενο συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο. Τα εσωτερικά πάνελ των θυρών είναι σε Ice Metal, όπως και η κονσόλα (μόνο στο Arona).

Δείτε ακόμα: Διαθέσιμο το νέο SEAT Ibiza 1.0 TGI με φυσικό αέριο

Ολοκαίνουργιο είναι το χρώμα Magnetic Tech, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα ήδη διαθέσιμα Eclipse Orange, Urban Silver, Midnight Black και Nevada White.

Το ηχοσύστημα BeatsAudio των Ibiza και Arona Beats  διαθέτει ενισχυτή 300 watts 8 καναλιών, ψηφιακό επεξεργαστή σήματος και 7 premium ηχεία: δύο tweeters στις εμπρός κολώνες, δυο woofers στις μπροστινές πόρτες, δυο μεγάλα ηχεία στο πίσω μέρος, καθώς και ενσωματωμένο subwoofer στον χώρο αποσκευών.

Τα Ibiza και Arona Beats θα λανσαριστούν το τελευταίο τρίμηνο του 2018.

Get it on Google Play Download on the App Store