Έρχονται Skoda Scala και Kamiq Monte Carlo

Η Skoda θα διευρύνει την οικογένεια των Monte Carlo μοντέλων της, αφού μετά την Fabia Monte Carlo θα λανσάρει τα μοντέλα Scala Monte Carlo και Kamiq Monte Carlo. Αμφότερα θα κάνουν πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, από 10 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Skoda Fabia 1.0 TSI 95 PS Monte Carlo

Οι μοναδικές πληροφορίες που έχει ανακοινώσει η Skoda, είναι ότι θα διαθέτουν μαύρες λεπτομέρειες και σπορτίφ διακοσμητικά, καθιστώντας την εμφάνισή τους πιο επιθετική και δυναμική. Το Skoda Scala Monte Carlo για παράδειγμα θα έχει μαύρα στοιχεία στο εμπρός άκρο, ενώ το Skoda Kamiq Monte Carlo θα έρθει με μαύρη οροφή και ίδιας απόχρωσης ράγες οροφής.

Ωστόσο, όπως και η Fabia Monte Carlo, έτσι τα νέα μικρομεσαία μοντέλα σε αυτή την έκδοση θα διαθέτουν πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και τονισμένα σπορτίφ χαρακτηριστικά εξωτερικά και στο εσωτερικό, όπως είναι αεροδυναμικά βοηθήματα, νέες ζάντες αλουμινίου, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, σπορ καθίσματα κα τιμόνι κ.λπ.

Δείτε ακόμη: Skoda Scala από 14.900 ευρώ με δόση από 149 ευρώ

Πληροφοριακά, η πρώτη Fabia Monte Carlo παρουσιάστηκε το 2011 στη δεύτερη γενιά της, ενώ από το 2014 έως το 2019 η Skoda προσέφερε και τα μοντέλα Citigo, Rapid, Rapid Spaceback και Yeti (2015-2017) σε έκδοση Monte Carlo.

Get it on Google Play Download on the App Store