Νέο κουπέ SUV Skoda Kodiaq GT

Τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες της νέας κουπέ έκδοσης του μεσαίου SUV μοντέλου της Kodiaq αποκάλυψε η Skoda, το οποίο από τα επίσημα σκίτσα φαίνεται πως διαθέτει αρκετά δυναμική σχεδίαση. Ωστόσο, δεν προορίζεται για την Ευρώπη, αφού θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας, όπου η Skoda προσφέρει παράλληλα το Kamiq, καθώς και τα Karoq και Kodiaq.

Δείτε ακόμη: Aυτό είναι το Skoda Kodiaq RS

Το εμπρός τμήμα του Skoda Kodiaq GT είναι σχεδόν ίδιο σχεδιαστικά με αυτό του Kodiaq, όμως από τις εμπρός πόρτες και πίσω διαφέρει σημαντικά. Η οροφή είναι πιο χαμηλή και με πιο έντονη κλίση προς τα πίσω, όπου καταλήγει σε ένα πιο σφηνοειδές άκρο. Εκεί κυριαρχούν η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, η έντονη ακμή κάτω από το κεκλιμένο παρμπρίζ και τα ψηλά τοποθετημένα φωτιστικά σώματα. Νέο σχεδιαστικό στοιχείο αποτελούν και τα λογότυπα GT που βρίσκονται στις εμπρός πόρτες. Στο εσωτερικό τα βλέμματα συγκεντρώνουν τα σπορ καθίσματα και οι επενδύσεις από ανθρακόνημα.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η Skoda, ωστόσο λόγω του πιο σπορτίφ ύφους του Kodiaq GT δεν αποκλείεται για έχει διαφορές και στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων και να εφοδιάζεται με τους πιο ισχυρούς κινητήρες της γκάμας.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Skoda Kodiaq 1.4 TSI 125 PS 4×2

Get it on Google Play Download on the App Store