Νέο σπορτίφ Skoda Karoq Sportline

Δύο μόλις μέρες μετά την παρουσίαση του πιο σκληροτράχηλου Karoq Scout, η Skoda εμπλουτίζει τη γκάμα του δημοφιλούς μικρομεσαίου SUV μοντέλου της, με τη νέα, πιο σπορτίφ έκδοση Karoq Sportline.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Skoda Karoq 1.0 TSI 116 PS

Η πρεμιέρα του στο κοινό θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ διαθέτει αρκετά ξεχωριστά στοιχεία που τονίζουν τον πιο δυναμικό του χαρακτήρα. Εξωτερικά, το νέο Karoq Sportline διακρίνεται από τους σπορ προφυλακτήρες με τα σπόιλερ εμπρός και το διαχύτη πίσω, τις αεροτομές στα μαρσπιέ, τις αποκλειστικές μαύρες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών «Mytikas» ή τις 19άρες «Vega», τις μαύρες ράγες οροφής, τα λογότυπα Sportline στα εμπρός φτερά και τα σκουρόχρωμα παράθυρα.

Στο εσωτερικό του Karoq Sportline η σπορτίφ εικόνα ενισχύεται από τα μαύρα σπορ καθίσματα με τις ασημί ραφές, τις νέες υφασμάτινες επενδύσεις, το flat bottomed τιμόνι με το διάτρητο δέρμα, τη μαύρη οροφή, τα ανοξείδωτα πεντάλ και τις κόκκινες ρίγες στα διακοσμητικά. Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit με μία ακόμα λειτουργία απεικόνισης, η οποία διαθέτει το στροφόμετρο στο κέντρο.

Δείτε ακόμη: Νέο και πιο σκληροτράχηλο Skoda Karoq Scout

Για την κίνηση του Karoq Sportline υπάρχουν ο 1.5 TSI 150 hp με κίνηση εμπρός και προαιρετικά με το 7τάχυτο DSG ή με τετρακίνηση, καθώς και ο πιο ισχυρός κινητήρας βενζίνης 2.0 TSI 190 hp. Στους ντίζελ προσφέρεται ο 2.0 TDI 150 hp με κίνηση εμπρός (προαιρετικά 4κίνητο και με DSG7), καθώς και ο 2.0 TDI 190 hp με το DSG7 και κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store